|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:15 pm
degenerat Ridsu literki mi sie pokopsaly zamiast y jest z i na odwrot crying to tylko na gg tak mi chodzi da sie to naprawic? zna sie ktos? ja sie znam tylko na tym na czym sie znam + lizanie szparek i gryzienie sutkow i takie tam... na kompach niestety nie sweatdrop eeeeeeeee okiejjjjjjjj confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:18 pm
BeeWolf_san degenerat Ridsu literki mi sie pokopsaly zamiast y jest z i na odwrot crying to tylko na gg tak mi chodzi da sie to naprawic? zna sie ktos? ja sie znam tylko na tym na czym sie znam + lizanie szparek i gryzienie sutkow i takie tam... na kompach niestety nie sweatdrop pewnie i na tym sie nie znasz ... Zresetuj komputer.
Ide sie kapacnie bojaj rozczochranej.... znam sie i to calkiem niezle wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:19 pm
hej hej hej 4laugh heart 4laugh
Ridsu - wyłącz i włącz gg i powinno być dobrze smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:19 pm
Ridsu literki mi sie pokopsaly zamiast y jest z i na odwrot crying to tylko na gg tak mi chodzi da sie to naprawic? zna sie ktos? zobacz w ustawieniach obsługi jezyka przęłącz na polski programista na pasku masz ikonke PL tam jest zmiana języka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:20 pm
BeeWolf_san degenerat Ridsu literki mi sie pokopsaly zamiast y jest z i na odwrot crying to tylko na gg tak mi chodzi da sie to naprawic? zna sie ktos? ja sie znam tylko na tym na czym sie znam + lizanie szparek i gryzienie sutkow i takie tam... na kompach niestety nie sweatdrop pewnie i na tym sie nie znasz ... Zresetuj komputer.
Ide sie kapacNajwyzszy czas!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:22 pm
Kagaio Ridsu literki mi sie pokopsaly zamiast y jest z i na odwrot crying to tylko na gg tak mi chodzi da sie to naprawic? zna sie ktos? zobacz w ustawieniach obsługi jezyka przęłącz na polski programista na pasku masz ikonke PL tam jest zmiana języka to nic nie daje... sama sprawdzalam kiedys xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:23 pm
Kagaio Ridsu literki mi sie pokopsaly zamiast y jest z i na odwrot crying to tylko na gg tak mi chodzi da sie to naprawic? zna sie ktos? zobacz w ustawieniach obsługi jezyka przęłącz na polski programista na pasku masz ikonke PL tam jest zmiana języka ja na przyklad czegos takiego na pasku nie mam... a jesli tylko w gg ma taki dziwny problem, to zmiana jezyka nie pomoze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:31 pm
.....i zapadla taka niezreczna cisza.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:32 pm
juz naprawione mrgreen @degs: nie watpie nie watpie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:33 pm
Ridsu juz naprawione mrgreen @degs: nie watpie nie watpie rofl bys sprobowala tylko watpic... musial bym ci wtedy udowodnic twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:34 pm
oO wuasnie zobaczylam po ile chodzi jolly hat...
kupilam go za niecale 2k... a teraz... 13-14k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:34 pm
kurde, wklepie krem do twarzy i pojde pisac tekst na konkurs rolleyes wygrac nie wygram, ale moze sie czegos nowego naucze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:35 pm
Julka oO wuasnie zobaczylam po ile chodzi jolly hat...
kupilam go za niecale 2k... a teraz... 13-14k to sie kurde ciesz... XD ja dzis opchnelam Nitemare Parasol za CoCo Kitty Plushie... tylko musialam 1,5 ka doplacic rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:36 pm
kupilam go za niecale 2k... a teraz... 13-14k wszystko drozeje akcyza i te sprawy xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:37 pm
kupilam go za niecale 2k... a teraz... 13-14k a ja mam jollu hat... ale kupilam za 6k...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|