|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 11:50 am
degenerat sie nie znasz na nowych stylach w modzie widac No bo jak jestem ze wsi, to jak mam sie znac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 11:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 11:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 11:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 11:53 am
EvilYuki degenerat sie nie znasz na nowych stylach w modzie widac No bo jak jestem ze wsi, to jak mam sie znac? tez zem wsiok jest a sie znam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 11:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 11:54 am
siem... cos tam... moja siostro (prawie) rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 11:57 am
Julka siem... cos tam... moja siostro (prawie) rofl dlaczego prawie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 11:57 am
degenerat EvilYuki degenerat sie nie znasz na nowych stylach w modzie widac No bo jak jestem ze wsi, to jak mam sie znac? tez zem wsiok jest a sie znam mrgreen Tez mi argument... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 11:58 am
EvilYuki BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san degenerat witam wrogow i przyjaciol ninja A kim dla ciebie jest ON  A tak to witam. jaka kicia!! 4laugh To nie kicia tylko tajny agent wydziaĆu RevCata, jest przebrany za opcego i rozpracowuje jego dzisiejszy wypad o kryptonimie "Voodka" A nie wyglada... ja tez nie wygladam a jestem slodki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:00 pm
Aidanna Julka siem... cos tam... moja siostro (prawie) rofl dlaczego prawie? bo to takie pokrecone, w sumie to ona moja siostra ale prawnie to my obce baby...
ale jak wezme slub z jej bratem to mozemy (choc to nie do konca tak w sumie wychodzi) mowic ze my siostry i jedna rodzina rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:00 pm
BeeWolf_san ja tez nie wygladam a jestem slodki. O.o o.O O.o o.O eek mrgreen twisted wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:02 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san ja tez nie wygladam a jestem slodki. O.o o.O O.o o.O eek mrgreen twisted wink heart robisz mine jakbys cos dziwnego zobaczyĆa  a ja jestem slodki skromny uroczy i piekny biggrin neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:03 pm
BeeWolf_san ja tez nie wygladam a jestem slodki.
moge sie klocic co do wygladu heart
ale owszem jestes najslodszy na swiecie rofl blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|