|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 9:46 am
a mnie sie czepiali ze ciagle zmieniam wyglad Ty wcale nie lepsza xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 9:48 am
Twisted_Exile a mnie sie czepiali ze ciagle zmieniam wyglad Ty wcale nie lepsza xd mrgreen twisted Kobiety lubia zmiany :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 9:55 am
Twisted_Exile a mnie sie czepiali ze ciagle zmieniam wyglad Ty wcale nie lepsza xd mrgreen twisted Phi. ja gorsza bylam, juz mi sie zmieniac tak czesto nie chce rofl
#Wolf Parade - COśtam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 9:56 am
Baliaur Twisted_Exile a mnie sie czepiali ze ciagle zmieniam wyglad Ty wcale nie lepsza xd mrgreen twisted Phi. ja gorsza bylam, juz mi sie zmieniac tak czesto nie chce rofl
#Wolf Parade - COśtam mrgreen czesc sopelku mi poprostu szkoda kasy i tyle mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 9:58 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile a mnie sie czepiali ze ciagle zmieniam wyglad Ty wcale nie lepsza xd mrgreen twisted Phi. ja gorsza bylam, juz mi sie zmieniac tak czesto nie chce rofl
#Wolf Parade - COśtam mrgreen czesc sopelku mi poprostu szkoda kasy i tyle mrgreen twisted Widzisz, mi sie po prostu nie chce rofl *turla sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 9:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 10:01 am
Twisted_Exile confused co Tobie confused twisted mi sie nic nie chce.. avkA zmieniac tyz........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 10:03 am
Baliaur Twisted_Exile confused co Tobie confused twisted mi sie nic nie chce.. avkA zmieniac tyz........
mrgreen Tobie sie zawsze nic nie chce mrgreen twisted 30. Coldplay - [Parachutes #03] Spies [5:18] 3nodding heart twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 10:05 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile confused co Tobie confused twisted mi sie nic nie chce.. avkA zmieniac tyz........
mrgreen Tobie sie zawsze nic nie chce mrgreen twisted 30. Coldplay - [Parachutes #03] Spies [5:18] 3nodding heart twisted Ni klam mi tu, wcale tak nie jest neutral *tuli sie do kocika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 10:06 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile confused co Tobie confused twisted mi sie nic nie chce.. avkA zmieniac tyz........
mrgreen Tobie sie zawsze nic nie chce mrgreen twisted 30. Coldplay - [Parachutes #03] Spies [5:18] 3nodding heart twisted Ni klam mi tu, wcale tak nie jest neutral *tuli sie do kocika* *kuca przed nia* co Ci jest sopelku? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 10:09 am
Twisted_Exile *kuca przed nia* co Ci jest sopelku? twisted *przekreca glowe na bok i mowi glosem pieciolatki* mozg mi sie psekrecil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 10:11 am
Baliaur Twisted_Exile *kuca przed nia* co Ci jest sopelku? twisted *przekreca glowe na bok i mowi glosem pieciolatki* mozg mi sie psekrecil rolleyes a byl co do przekrecania xd a tak na serio? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 10:14 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile *kuca przed nia* co Ci jest sopelku? twisted *przekreca glowe na bok i mowi glosem pieciolatki* mozg mi sie psekrecil rolleyes a byl co do przekrecania xd a tak na serio? twisted Moze ze dwie szare komorki rolleyes Ale byly (!) i nie ma neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 10:15 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile *kuca przed nia* co Ci jest sopelku? twisted *przekreca glowe na bok i mowi glosem pieciolatki* mozg mi sie psekrecil rolleyes a byl co do przekrecania xd a tak na serio? twisted Moze ze dwie szare komorki rolleyes Ale byly (!) i nie ma neutral To trzeba szybko znalezc! ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|