|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 2:30 pm
BeeWolf_san no bezproblemu tak powiedziec to mnie zabilo  No, nawet wtedy jak ciezko jest po nim sie sprawnie poruszac rofl
surprised *czuje sie zabita* to jako trupol ide do wyrka... nanana...nara pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 2:32 pm
O KUSZa  IDE na swoja Kochana Ruska gildie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 3:34 pm
BeeWolf_san O KUSZa  IDE na swoja Kochana Ruska gildie.
i chuj......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:32 am
czesc wszystki biggrin mjezeli ktos jest ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 1:34 am
SebaKruk http://www.gaiaonline.com/avatararena/index.php?mode=vote&postid=2029 WCHODZCIE NA TA STONKE I GLOSUJCIE NA MOJEGO AVATARA Na pewno zaglosuje i dam Ci ocene "1" ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 4:36 am
Yuki nie bądź evil i daj chociaż 3 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 4:43 am
dark wampirek Yuki nie bądź evil i daj chociaż 3 xd Juz nie pamietam, co dalam... ale nie jeden. ani 0 XD cos pozytywnego :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 5:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 5:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 5:32 am
wyprzedaje swoje rzeczy. Chcecie kupic jakies ubranka albo itemki eventowe? Dla gildiowiczow stosowny rabat ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 5:35 am
Omega Sun wyprzedaje swoje rzeczy. Chcecie kupic jakies ubranka albo itemki eventowe? Dla gildiowiczow stosowny rabat ninja No pewnie, ze chcemy, tylko powiedz nam, gdzie mozna te urocze rzeczy ogladac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 5:44 am
Omega Sun wyprzedaje swoje rzeczy. Chcecie kupic jakies ubranka albo itemki eventowe? Dla gildiowiczow stosowny rabat ninja Jak bedziesz sprzedawac ten sweterek, ktory masz teraz na sobie, to daj znac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 5:45 am
EvilYuki Omega Sun wyprzedaje swoje rzeczy. Chcecie kupic jakies ubranka albo itemki eventowe? Dla gildiowiczow stosowny rabat ninja No pewnie, ze chcemy, tylko powiedz nam, gdzie mozna te urocze rzeczy ogladac blaugh w markecie.... a poza tym mam do sprzedania: -wszystkie zeszloroczne prezenty gwiazdkowe (oprocz tego z szalikiem) -koszyki wielkanocne -koszulki olimpijskie -paczki jackowe z tego i z ubieglego roku ( ale tylko niektore numerki)
a poza tym to co widac
|
 |
 |
|
|

Omega Sun Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 5:48 am
Delein Omega Sun wyprzedaje swoje rzeczy. Chcecie kupic jakies ubranka albo itemki eventowe? Dla gildiowiczow stosowny rabat ninja Jak bedziesz sprzedawac ten sweterek, ktory masz teraz na sobie, to daj znac mrgreen ok, ale nie sadze zeby mi sie tak szybko znudzil wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|