|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:42 pm
*Łuuuuuusz!* (polskie onomatopeje)
Witam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:43 pm
Omega Sun Twisted_Exile eek scielas sie na bardzo krotko ? eek twisted na szczescie nie... chcialam tak jak poprzednio, a wyszlo niewiadomo co. Nie da sie tego ulozyc i ze wszystkich stron odstaje... crying moze jutro lepiej bedzie to wygladac? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:43 pm
Omega Sun Twisted_Exile eek scielas sie na bardzo krotko ? eek twisted na szczescie nie... chcialam tak jak poprzednio, a wyszlo niewiadomo co. Nie da sie tego ulozyc i ze wszystkich stron odstaje... crying nie martw sie - urosnie ;3 XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:44 pm
M-Teen YumiTao Omega Sun czesc ludziki *wchodzi z papierowa torba na glowie* Nigdy nie ufajcie fryzjerom ninja ja sie mam zamiar przed swiętami wybrać ,więc nawet mnie nie strasz fryzjerami : P ... a ja przed sylwestrem!.. a gdzie sie eMuś wybiera na sylwestra ,jeżeli moge spytac ? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:44 pm
Delein Lavagetas_heqetai Delein XDD Skad wiedziales? Tez jestes jego wyznawca? rofl Emka- no ba, a na wieczor dorzucam jeszcze gole boogie no ba- wyznaje go od dzieciństwa XD mrgreen Popatrz popatrz... A orgii jak nie bylo tak nie ma XD co tam, pełno w nas wigoru- jeszcze sie przydarzy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:45 pm
Twisted_Exile Lavagetas_heqetai Delein XDD Skad wiedziales? Tez jestes jego wyznawca? rofl Emka- no ba, a na wieczor dorzucam jeszcze gole boogie no ba- wyznaje go od dzieciństwa XD eek twisted no i dowiedzialas sie ;D :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:46 pm
YumiTao Omega Sun nie idz do mojego... zdecydowanie lepiej bedziesz wygladala strzygac sie sama z zamknietymi oczami wrzuć foty to sami ocenimi czy jest ,az tak tragicznie ; ) ...nieeee musisz mi uwierzyc na slowo wink Skoro moja mama powiedziala, ze ta fryzura jest ladna, to jest to najlepszy dowod na to, ze jest tragicznie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Adwokat.Kozy *Łuuuuuusz!* (polskie onomatopeje) Witam. Merrruuuu :* *zimno*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao M-Teen YumiTao Omega Sun czesc ludziki *wchodzi z papierowa torba na glowie* Nigdy nie ufajcie fryzjerom ninja ja sie mam zamiar przed swiętami wybrać ,więc nawet mnie nie strasz fryzjerami : P ... a ja przed sylwestrem!.. a gdzie sie eMuś wybiera na sylwestra ,jeżeli moge spytac ? :> do tomasza z mojej klasy. oczywisice te glupie pindy z mojej klasy tez beda... ale nudno nie bedzie cool marta sie na nich wyzyje XD w koncu to nasz ostatni sylwester .... rolleyes a ti?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:47 pm
Adwokat.Kozy *Łuuuuuusz!* (polskie onomatopeje) Witam. 'onomatopeiczne paranormalne paranoje' ...
Oi ! [ :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:47 pm
Omega Sun YumiTao Omega Sun nie idz do mojego... zdecydowanie lepiej bedziesz wygladala strzygac sie sama z zamknietymi oczami wrzuć foty to sami ocenimi czy jest ,az tak tragicznie ; ) ...nieeee musisz mi uwierzyc na slowo wink Skoro moja mama powiedziala, ze ta fryzura jest ladna, to jest to najlepszy dowod na to, ze jest tragicznie xd a moze JEDNAK ma racje? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:50 pm
Wzzyscyzginiemynieeee....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:51 pm
M-Teen YumiTao M-Teen YumiTao Omega Sun czesc ludziki *wchodzi z papierowa torba na glowie* Nigdy nie ufajcie fryzjerom ninja ja sie mam zamiar przed swiętami wybrać ,więc nawet mnie nie strasz fryzjerami : P ... a ja przed sylwestrem!.. a gdzie sie eMuś wybiera na sylwestra ,jeżeli moge spytac ? :> do tomasza z mojej klasy. oczywisice te glupie pindy z mojej klasy tez beda... ale nudno nie bedzie cool marta sie na nich wyzyje XD w koncu to nasz ostatni sylwester .... rolleyes a ti? ide do maŻula ,albo *zaczyna kaszlec* jest pewna opcja ,że bedzie u mnie robiony w ostatecznosci ... rolleyes tylko jest pewien problem wszyscy musza sie zmyc około 5,6 i szczerze watpie czy ktokolwiek bedzie wstanie XD ... więc sprawa z sylwestrem u mnie jest jeszcze do rozpatrzenia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|