|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:37 pm
Delein Lavagetas_heqetai Delein Twisted_Exile a bogowie nie sa aseksualni eek twisted Zalezy ktorzy cool Moj ulubiony to istny wulkan namietnosci i pozadania XD hmm Kronos? XD Aj tam...moj jest Nienazwany...znaczy sie kazdy, kto wypowie jego imie trzy razy ma natychmiastowy orgazm XD Bartuś Bartuś Bartuś? ohh...XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:37 pm
Delein Lavagetas_heqetai Delein Twisted_Exile a bogowie nie sa aseksualni eek twisted Zalezy ktorzy cool Moj ulubiony to istny wulkan namietnosci i pozadania XD hmm Kronos? XD Aj tam...moj jest Nienazwany...znaczy sie kazdy, kto wypowie jego imie trzy razy ma natychmiastowy orgazm XD Del wypowiada je codziennie po 666 razy twisted mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:38 pm
Omega Sun czesc ludziki *wchodzi z papierowa torba na glowie* Nigdy nie ufajcie fryzjerom ninja ja sie mam zamiar przed swiętami wybrać ,więc nawet mnie nie strasz fryzjerami : P ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:38 pm
YumiTao Omega Sun czesc ludziki *wchodzi z papierowa torba na glowie* Nigdy nie ufajcie fryzjerom ninja ja sie mam zamiar przed swiętami wybrać ,więc nawet mnie nie strasz fryzjerami : P ... a ja przed sylwestrem!..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:39 pm
Twisted_Exile Omega Sun czesc ludziki *wchodzi z papierowa torba na glowie* Nigdy nie ufajcie fryzjerom ninja *zaglada pod torbe* a co Ci zrobil aaa widze ten brak uszka nie martw sie moge Ci przyszyc nowe ale aktualnie teraz mam jedynie ucho lisa mrgreen twisted wygladam jak miotla xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:39 pm
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai Delein Twisted_Exile a bogowie nie sa aseksualni eek twisted Zalezy ktorzy cool Moj ulubiony to istny wulkan namietnosci i pozadania XD hmm Kronos? XD Aj tam...moj jest Nienazwany...znaczy sie kazdy, kto wypowie jego imie trzy razy ma natychmiastowy orgazm XD Bartuś Bartuś Bartuś? ohh...XD XDD Skad wiedziales? Tez jestes jego wyznawca? rofl Emka- no ba, a na wieczor dorzucam jeszcze gole boogie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:40 pm
Omega Sun Twisted_Exile Omega Sun czesc ludziki *wchodzi z papierowa torba na glowie* Nigdy nie ufajcie fryzjerom ninja *zaglada pod torbe* a co Ci zrobil aaa widze ten brak uszka nie martw sie moge Ci przyszyc nowe ale aktualnie teraz mam jedynie ucho lisa mrgreen twisted wygladam jak miotla xp eek scielas sie na bardzo krotko ? eek twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Omega Sun czesc ludziki *wchodzi z papierowa torba na glowie* Nigdy nie ufajcie fryzjerom ninja ja sie mam zamiar przed swiętami wybrać ,więc nawet mnie nie strasz fryzjerami : P ... nie idz do mojego... zdecydowanie lepiej bedziesz wygladala strzygac sie sama z zamknietymi oczami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen YumiTao @eMka: cos zrobiła gołębiowy ze Ci za kare nasrał na głowe ? xd
#Abra dab - Besposrednio confused ni nasrał XD jestem krzaczkiem XD yhym ... a swiety mikołaj istnieje 3nodding XD
Abra dAb - Miasto Jest Nasze rofl (oł yeah ...) *udaje yhp hopka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:41 pm
Delein XDD Skad wiedziales? Tez jestes jego wyznawca? rofl Emka- no ba, a na wieczor dorzucam jeszcze gole boogie no ba- wyznaje go od dzieciństwa XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:41 pm
Lavagetas_heqetai Delein XDD Skad wiedziales? Tez jestes jego wyznawca? rofl Emka- no ba, a na wieczor dorzucam jeszcze gole boogie no ba- wyznaje go od dzieciństwa XD eek twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:42 pm
Twisted_Exile eek scielas sie na bardzo krotko ? eek twisted na szczescie nie... chcialam tak jak poprzednio, a wyszlo niewiadomo co. Nie da sie tego ulozyc i ze wszystkich stron odstaje... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Emka- no ba, a na wieczor dorzucam jeszcze gole boogie jestem fajny i wesoły BO MAM CIĄĄĄĄGLE TYŁEK GOŁY! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun YumiTao Omega Sun czesc ludziki *wchodzi z papierowa torba na glowie* Nigdy nie ufajcie fryzjerom ninja ja sie mam zamiar przed swiętami wybrać ,więc nawet mnie nie strasz fryzjerami : P ... nie idz do mojego... zdecydowanie lepiej bedziesz wygladala strzygac sie sama z zamknietymi oczami wrzuć foty to sami ocenimi czy jest ,az tak tragicznie ; ) ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Delein XDD Skad wiedziales? Tez jestes jego wyznawca? rofl Emka- no ba, a na wieczor dorzucam jeszcze gole boogie no ba- wyznaje go od dzieciństwa XD mrgreen Popatrz popatrz... A orgii jak nie bylo tak nie ma XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|