|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:15 pm
PointZer0 Cremmy 3nodding EVANGELION! 3nodding  O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:16 pm
PointZer0 Twisted_Exile eek eek eek eek .... gonk gonk gonk gonk ....*odsuwa sie baaaaaaaaaaaaaaaardzo dalekooooooooooo* gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk twisted  *Cmok cmok cmok do Twisted* esz :* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:17 pm
*puff* Avsko!
Kto z was widzialm Miss Agent? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:18 pm
Delein *puff* Avsko! Kto z was widzialm Miss Agent? mrgreen  Buuuuuuuuuuuuuuzi !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted, czego chcesz? Taki mily pan XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Delein *puff* Avsko! Kto z was widzialm Miss Agent? mrgreen  Buuuuuuuuuuuuuuzi ! Chcesz w dupsko?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:20 pm
EvilYuki Twisted, czego chcesz? Taki mily pan XD Widzisz ? Yuki się zna na męskiej rodzie.  Teleaudio : Czy ten pan stosuje raczej kapslowane czy nakrętki ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:20 pm
Delein PointZer0 Delein *puff* Avsko! Kto z was widzialm Miss Agent? mrgreen  Buuuuuuuuuuuuuuzi ! Chcesz w dupsko? eek eek eek matko moja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:22 pm
EvilYuki Twisted, czego chcesz? Taki mily pan XD talk2hand to ja moze juz pojde sobie talk2hand twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesh ! xd Nie no dobra , zartuję psze pani *cmok w polika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai eek eek eek matko moja... Wdech-wydech-wdech-wydech...jak zobaczysz dlugi ciemny tunel, to nie idz w strone swiatla!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 EvilYuki Twisted, czego chcesz? Taki mily pan XD Widzisz ? Yuki się zna na męskiej rodzie.  Teleaudio : Czy ten pan stosuje raczej kapslowane czy nakrętki ? Mysle, ze niegdys kapslowane, ale jak mu juz zeby wypadly, to nakretki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:23 pm
Delein Lavagetas_heqetai eek eek eek matko moja... Wdech-wydech-wdech-wydech...jak zobaczysz dlugi ciemny tunel, to nie idz w strone swiatla! Odeszły Mu wody !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 12:24 pm
Delein Lavagetas_heqetai eek eek eek matko moja... Wdech-wydech-wdech-wydech...jak zobaczysz dlugi ciemny tunel, to nie idz w strone swiatla! gdzie ty masz swiatło w ciemnym tunelu? no chyba ze dostrzeże sie wylot jamy ustnej XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|