|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 11:26 am
Kiray redface heart co to za zmiana avka.... Drastyczna, neeee? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 11:26 am
BeeWolf_san Kiray no wiesz...mam to cos... mrgreen ta jasne co tos, kupiłeś sobie swinskie feromony i tyle, Ja tez KCE Foo: Oasis - [Don't Believe The Truth #10] A Bell Will Ring [3:10] musiales odrazu zdradzic... i jak ja teraz panienki bede bajerowal... jak sie spotkamy to ci przywioze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 11:27 am
M-Teen *pac go poduchą* oi! scream ! Ała crying blaugh Szczyp ja i znikam. Lece sie wykapac, zmyje z sioebie chamstwo grubianski dowpic i mendowata postawe cywilna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 11:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 11:28 am
BeeWolf_san M-Teen *pac go poduchą* oi! scream ! Ała crying blaugh Szczyp ja i znikam. Lece sie wykapac, zmyje z sioebie chamstwo grubianski dowpic i mendowata postawe cywilna. Mysle, ze tego tak latwo zmyc nie mozna, ale jesli bedziesz sie szorowal druciana myjka, to moze chociaz ta postawa cywilna ulegnie zmianie... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 11:29 am
EvilYuki Kiray redface heart co to za zmiana avka.... Drastyczna, neeee? mrgreen nom...teraz wygladasz tak jakas dziwnie rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 11:32 am
Kiray EvilYuki Kiray redface heart co to za zmiana avka.... Drastyczna, neeee? mrgreen nom...teraz wygladasz tak jakas dziwnie rolleyes tamto mi sie znudzilo XD ale wroce do stylu GL, jak mi przejdzie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra ide sobie juz... jak byscie chcieli to kevin sam w domu na polsacie leci rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san M-Teen *pac go poduchą* oi! scream ! Ała crying blaugh Szczyp ja i znikam. Lece sie wykapac, zmyje z sioebie chamstwo grubianski dowpic i mendowata postawe cywilna. przepraszam crying nie chcialam tak mocno crying
*zostala szczypnieta* te! XP D:
idź, idź.. bedziesz bardziej zmysłowo pachniał (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 11:34 am
EvilYuki tamto mi sie znudzilo XD ale wroce do stylu GL, jak mi przejdzie 3nodding ja jak uzbieram hajs to tez zmienie sobie avka...ale nie tak drastycznie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 11:37 am
Kiray EvilYuki tamto mi sie znudzilo XD ale wroce do stylu GL, jak mi przejdzie 3nodding ja jak uzbieram hajs to tez zmienie sobie avka...ale nie tak drastycznie Masz fajnego ava blaugh szczegolnie masz fajne spodnie :3 jak uzbieram, to sobie takie sprezentuje smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 11:39 am