|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 11:11 am
redface heart co to za zmiana avka.... Witaj Marszalku nasz ukochany mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 11:12 am
EvilYuki BeeWolf_san Płakac nie ale mozecie sie rozebrac i potrzasnac tym i owym... Czesc Generale Kiray-u ... Zmus mnie rolleyes proszeeeee *robi oczy jak kot ze shreka 2*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 11:12 am
EvilYuki BeeWolf_san Płakac nie ale mozecie sie rozebrac i potrzasnac tym i owym... Czesc Generale Kiray-u ... Zmus mnie rolleyes Siła, kobiete ... no chyba ze tak lubisz ... ale odrazu mowie ze nie kreci mnie to zabardzo, moze troszke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 11:14 am
Kiray proszeeeee *robi oczy jak kot ze shreka 2* Że niby ja mam ja zmuzic ?? No jak ty mnie prosisz, to okej. Yuki to w czwartek wink ... ale ja nie lubie tak kurde.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 11:14 am
czesc misiek 4laugh *skok mu na plecy i tul duszacy* 4laugh 4laugh rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 11:17 am
Twisted_Exile czesc misiek 4laugh *skok mu na plecy i tul duszacy* 4laugh 4laugh rofl mrgreen twisted *stuyka ja* mmuuu mmuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 11:18 am
Kiray Twisted_Exile czesc misiek 4laugh *skok mu na plecy i tul duszacy* 4laugh 4laugh rofl mrgreen twisted *stuyka ja* mmuuu mmuuu *odstukuje sie mu* 4laugh mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 11:18 am
Kiray Twisted_Exile czesc misiek 4laugh *skok mu na plecy i tul duszacy* 4laugh 4laugh rofl mrgreen twisted *stuyka ja* mmuuu mmuuu na ciebie misiek a na mnie chamie jak ty to robisz? Foo: Yuki Kajiura - [Mai-HiME Original Soundtrack V #07] Kokuyou no Kimi ~Amai Yuuwaku [3:44]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 11:20 am
BeeWolf_san Kiray Twisted_Exile czesc misiek 4laugh *skok mu na plecy i tul duszacy* 4laugh 4laugh rofl mrgreen twisted *stuyka ja* mmuuu mmuuu na ciebie misiek a na mnie chamie jak ty to robisz? Foo: Yuki Kajiura - [Mai-HiME Original Soundtrack V #07] Kokuyou no Kimi ~Amai Yuuwaku [3:44] a co zazdrosny :>? mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 11:21 am
BeeWolf_san Kiray Twisted_Exile czesc misiek 4laugh *skok mu na plecy i tul duszacy* 4laugh 4laugh rofl mrgreen twisted *stuyka ja* mmuuu mmuuu na ciebie misiek a na mnie chamie jak ty to robisz? Foo: Yuki Kajiura - [Mai-HiME Original Soundtrack V #07] Kokuyou no Kimi ~Amai Yuuwaku [3:44] no wiesz...mam to cos... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 11:21 am
Twisted_Exile BeeWolf_san Kiray Twisted_Exile czesc misiek 4laugh *skok mu na plecy i tul duszacy* 4laugh 4laugh rofl mrgreen twisted *stuyka ja* mmuuu mmuuu na ciebie misiek a na mnie chamie jak ty to robisz? Foo: Yuki Kajiura - [Mai-HiME Original Soundtrack V #07] Kokuyou no Kimi ~Amai Yuuwaku [3:44] a co zazdrosny :>? mrgreen twisted NIBY ja ?? nigdy ... puf.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 11:22 am
uhm no szkoda bo juz chcialam Cie jakos pieszczotliwie nazwac ale skoro nie to nie mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 11:22 am
Kiray BeeWolf_san Kiray Twisted_Exile czesc misiek 4laugh *skok mu na plecy i tul duszacy* 4laugh 4laugh rofl mrgreen twisted *stuyka ja* mmuuu mmuuu na ciebie misiek a na mnie chamie jak ty to robisz? Foo: Yuki Kajiura - [Mai-HiME Original Soundtrack V #07] Kokuyou no Kimi ~Amai Yuuwaku [3:44] no wiesz...mam to cos... mrgreen ta jasne co tos, kupiłeś sobie swinskie feromony i tyle, Ja tez KCE Foo: Oasis - [Don't Believe The Truth #10] A Bell Will Ring [3:10]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 11:25 am
BeeWolf_san Ja tez KCE Foo: Oasis - [Don't Believe The Truth #10] A Bell Will Ring [3:10] no przeciez nie jestes zazdrosny :> *puci puci* mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|