|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 9:58 am
Mirabell BeeWolf_san Mirabell arrow Bee, moze gdybys mieszkal gdzies niedaleko to bym cos wzial... ja sie po całej polsce z ludzmi wymieniam wiec co to za problem ?? a taki, ze nie oplaca sie wysylac kilku plytek cd po zeta od sztuki i dokladac za przesylke... no wiesz, nie myslałem ze o 2-3 CD tylko o 20-40 biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 10:04 am
BeeWolf_san Mirabell BeeWolf_san Mirabell arrow Bee, moze gdybys mieszkal gdzies niedaleko to bym cos wzial... ja sie po całej polsce z ludzmi wymieniam wiec co to za problem ?? a taki, ze nie oplaca sie wysylac kilku plytek cd po zeta od sztuki i dokladac za przesylke... no wiesz, nie myslałem ze o 2-3 CD tylko o 20-40 biggrin no wlasnie biggrin , az tylu interesujacych mnie tytulow nie znalazlem na liscie. oki, musze juz spadac, trzymajcie sie wszyscy! :poof:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 10:13 am
Umieeram... zaraz mi reka odpadnie... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 10:16 am
Aidanna Umieeram... zaraz mi reka odpadnie... gonk lol lol lol ...dobra...niewazne.... witay lol rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 10:18 am
Twisted_Exile Aidanna Umieeram... zaraz mi reka odpadnie... gonk lol lol lol ...dobra...niewazne.... witay lol rofl mrgreen twisted bez skojarzen... na pobieraniu krwi dzisiaj bylam i normalnie czuje jakbym miala sparalizowana (dobrze napisalam bo juz nie wiem) reke... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 10:20 am
Aidanna Twisted_Exile Aidanna Umieeram... zaraz mi reka odpadnie... gonk lol lol lol ...dobra...niewazne.... witay lol rofl mrgreen twisted bez skojarzen... na pobieraniu krwi dzisiaj bylam i normalnie czuje jakbym miala sparalizowana (dobrze napisalam bo juz nie wiem) reke... sweatdrop jakich skojarzen lol a po co Ci krew pobierali? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 10:22 am
Twisted_Exile Aidanna Twisted_Exile Aidanna Umieeram... zaraz mi reka odpadnie... gonk lol lol lol ...dobra...niewazne.... witay lol rofl mrgreen twisted bez skojarzen... na pobieraniu krwi dzisiaj bylam i normalnie czuje jakbym miala sparalizowana (dobrze napisalam bo juz nie wiem) reke... sweatdrop jakich skojarzen lol a po co Ci krew pobierali? twisted Tak, po co??? Przyznaj sie, juz!!! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 10:23 am
Twisted_Exile Aidanna Twisted_Exile Aidanna Umieeram... zaraz mi reka odpadnie... gonk lol lol lol ...dobra...niewazne.... witay lol rofl mrgreen twisted bez skojarzen... na pobieraniu krwi dzisiaj bylam i normalnie czuje jakbym miala sparalizowana (dobrze napisalam bo juz nie wiem) reke... sweatdrop jakich skojarzen lol a po co Ci krew pobierali? twisted *jebs ja w lep* domokun bo schudne jeden kilo i bede juz anorektyczka confused i ciagle sie nie wysypiam... ogolnie sprawdzic czy na cos chora nie jestem... juz od dwoch dni laam jak glupia po lekarzach gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 10:24 am
EvilYuki Twisted_Exile Aidanna Twisted_Exile Aidanna Umieeram... zaraz mi reka odpadnie... gonk lol lol lol ...dobra...niewazne.... witay lol rofl mrgreen twisted bez skojarzen... na pobieraniu krwi dzisiaj bylam i normalnie czuje jakbym miala sparalizowana (dobrze napisalam bo juz nie wiem) reke... sweatdrop jakich skojarzen lol a po co Ci krew pobierali? twisted Tak, po co??? Przyznaj sie, juz!!! XD o jenu... *chowa sie* krzycza na mnie... nie wiadomo za co rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 10:25 am
Ty juz wiesz, za co!!! biggrin
Przepraszam ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 10:25 am
Aidanna Twisted_Exile Aidanna Twisted_Exile Aidanna Umieeram... zaraz mi reka odpadnie... gonk lol lol lol ...dobra...niewazne.... witay lol rofl mrgreen twisted bez skojarzen... na pobieraniu krwi dzisiaj bylam i normalnie czuje jakbym miala sparalizowana (dobrze napisalam bo juz nie wiem) reke... sweatdrop jakich skojarzen lol a po co Ci krew pobierali? twisted *jebs ja w lep* domokun bo schudne jeden kilo i bede juz anorektyczka confused i ciagle sie nie wysypiam... ogolnie sprawdzic czy na cos chora nie jestem... juz od dwoch dni laam jak glupia po lekarzach gonk i w koncu cos znajda nawet jak zdrowa jestes,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 10:26 am
Aidanna *jebs ja w lep* domokun bo schudne jeden kilo i bede juz anorektyczka confused i ciagle sie nie wysypiam... ogolnie sprawdzic czy na cos chora nie jestem... juz od dwoch dni laam jak glupia po lekarzach gonk unika ciosu to Ty masz jakies chore i zboczone skojarzenia nie ja lol mrgreen twisted za duzo internetu i tyle pirate rofl mrgreen wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 10:32 am
BeeWolf_san Aidanna Twisted_Exile Aidanna Twisted_Exile Aidanna Umieeram... zaraz mi reka odpadnie... gonk lol lol lol ...dobra...niewazne.... witay lol rofl mrgreen twisted bez skojarzen... na pobieraniu krwi dzisiaj bylam i normalnie czuje jakbym miala sparalizowana (dobrze napisalam bo juz nie wiem) reke... sweatdrop jakich skojarzen lol a po co Ci krew pobierali? twisted *jebs ja w lep* domokun bo schudne jeden kilo i bede juz anorektyczka confused i ciagle sie nie wysypiam... ogolnie sprawdzic czy na cos chora nie jestem... juz od dwoch dni laam jak glupia po lekarzach gonk i w koncu cos znajda nawet jak zdrowa jestes, mam nadcisnienie jako jedyna w rodzinie xp i nie dobor magnezu i zelaza we krwii... i musze tabletki brac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 10:33 am
Twisted_Exile Aidanna *jebs ja w lep* domokun bo schudne jeden kilo i bede juz anorektyczka confused i ciagle sie nie wysypiam... ogolnie sprawdzic czy na cos chora nie jestem... juz od dwoch dni laam jak glupia po lekarzach gonk unika ciosu to Ty masz jakies chore i zboczone skojarzenia nie ja lol mrgreen twisted za duzo internetu i tyle pirate rofl mrgreen wink no najlepiej zwalic na kogos rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 10:34 am
Aidanna Twisted_Exile Aidanna *jebs ja w lep* domokun bo schudne jeden kilo i bede juz anorektyczka confused i ciagle sie nie wysypiam... ogolnie sprawdzic czy na cos chora nie jestem... juz od dwoch dni laam jak glupia po lekarzach gonk unika ciosu to Ty masz jakies chore i zboczone skojarzenia nie ja lol mrgreen twisted za duzo internetu i tyle pirate rofl mrgreen wink no najlepiej zwalic na kogos rolleyes ==przeciez zartowalam == twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|