|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 9:42 am
BeeWolf_san Twisted_Exile czemu mi nie wierzysz rofl mrgreen twisted wierze w to ze poszłas na spacer aby dupe z krzesła poderwac ale nie dupy wink ... hej Mirabeleczko, chcesz moze sobie anime kupic ? nie bardzo Przczolko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 9:43 am
BeeWolf_san Twisted_Exile czemu mi nie wierzysz rofl mrgreen twisted wierze w to ze poszłas na spacer aby dupe z krzesła poderwac ale nie dupy wink ... hej Mirabeleczko, chcesz moze sobie anime kupic ? czemu nie wierzysz ze moglam isc popodrywac jakies dupy cry twisted mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 9:44 am
Mirabell BeeWolf_san Twisted_Exile czemu mi nie wierzysz rofl mrgreen twisted wierze w to ze poszłas na spacer aby dupe z krzesła poderwac ale nie dupy wink ... hej Mirabeleczko, chcesz moze sobie anime kupic ? nie bardzo Przczolko Szkoda crying Twisted bo cie znam,=.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 9:45 am
BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san Ridsu skromnosc to zaleta jakiej u merzczyzn szukac ze swieczka. a czemu to zabrzmialo conajmniej zabawnie? rofl bo ja bo jamało interesujacy typ jestem. eeeeee....... tja... widze pierwsze objawy schizofrenii rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 9:48 am
sikac mi sie chce *idzie do toalet*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 9:48 am
*pokazuje mu jezyk i strzela focha* rofl rofl rofl mrgreen twisted wink xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 9:50 am
arrow Bee, moze gdybys mieszkal gdzies niedaleko to bym cos wzial...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 9:52 am
Ridsu BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san Ridsu skromnosc to zaleta jakiej u merzczyzn szukac ze swieczka. a czemu to zabrzmialo conajmniej zabawnie? rofl bo ja bo jamało interesujacy typ jestem. eeeeee....... tja... widze pierwsze objawy schizofrenii rofl OI! ... A twisted we mnie strzela ... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 9:53 am
Mirabell arrow Bee, moze gdybys mieszkal gdzies niedaleko to bym cos wzial... ja sie po całej polsce z ludzmi wymieniam wiec co to za problem ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 9:55 am
BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san Ridsu skromnosc to zaleta jakiej u merzczyzn szukac ze swieczka. a czemu to zabrzmialo conajmniej zabawnie? rofl bo ja bo jamało interesujacy typ jestem. eeeeee....... tja... widze pierwsze objawy schizofrenii rofl OI! ... A twisted we mnie strzela ... crying biedny bimbulek, na msze dam w twej intencji rofl a puty co narodzie to ja zmykam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 9:55 am
BeeWolf_san A twisted we mnie strzela ... crying *strzela dalej i kreci sie po gildi szukajc bimbru* rofl mrgreen twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 9:56 am
wrocilam ale znowu ide bede za godzine pozwalam wam tesknic... (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 9:56 am
Ridsu biedny bimbulek, na msze dam w twej intencji rofl a puty co narodzie to ja zmykam wink bay bay ... mrgreen KUP anime ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 9:57 am
BeeWolf_san Mirabell arrow Bee, moze gdybys mieszkal gdzies niedaleko to bym cos wzial... ja sie po całej polsce z ludzmi wymieniam wiec co to za problem ?? a taki, ze nie oplaca sie wysylac kilku plytek cd po zeta od sztuki i dokladac za przesylke...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|