|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 8:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 8:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 9:01 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
A po co ci ?? Foo: Takahashi Hitomi - [Aozora no Namida #02] Mou Hitotsu no Yoake [3:30]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ni ma problemu juz bimbulek mi pozyczyl whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 9:02 am
BeeWolf_san A po co ci ?? Foo: Takahashi Hitomi - [Aozora no Namida #02] Mou Hitotsu no Yoake [3:30] Spirited Scarf ale juz ktos mnie ubiegl i to za 4000 kupil teraz jest juz tylko za 4900 pewno zaraz tez ktos kupi wiec kit z tym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 9:03 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 9:06 am
BeeWolf_san Ridsu jak mnie nazwałas bim co ?? bimbulek, nie ladnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 9:08 am
@#The Beatles - Penny Lane.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 9:08 am
Ridsu BeeWolf_san Ridsu jak mnie nazwałas bim co ?? bimbulek, nie ladnie? nie rozumiem co to jest za stworzenie "Bimbulek" ?? tak jak mielismy problem z tym co to "poke Poke" sławetne Panienki Lethiel. Ja generał dweizji powietrzszno desantowej i piwnicy z bimbrem rzadam natychmiastowej odpowiedzi 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 9:13 am
BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san Ridsu jak mnie nazwałas bim co ?? bimbulek, nie ladnie? nie rozumiem co to jest za stworzenie "Bimbulek" ?? tak jak mielismy problem z tym co to "poke Poke" sławetne Panienki Lethiel. Ja generał dweizji powietrzszno desantowej i piwnicy z bimbrem rzadam natychmiastowej odpowiedzi 4laugh bimbulek => fonetycznie napisane zdrobnienie od bee ładnie? a cio to poke poke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 9:16 am
Ridsu bimbulelk => fonetycznie napisane zdrobnienie od bee ładnie? a cio to poke poke?No niech bedzie ze ładnie głaskgłask po głowce, z niepokojem. poe poke ... nadal nie wiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 9:19 am
BeeWolf_san Ridsu bimbulelk => fonetycznie napisane zdrobnienie od bee ładnie? a cio to poke poke?No niech bedzie ze ładnie głaskgłask po głowce, z niepokojem. poe poke ... nadal nie wiem.
4laugh
ale fajnie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 9:21 am
bede WulfGarny, lubie miec cycki na głowie ... mraf mraf.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|