|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 8:04 am
Ridsu mam ochote zrobic komus krzywde stare to ze masz krew na majtkach to nie znaczy ze ci wszystko wolno scream stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 8:06 am
degenerat Ridsu mam ochote zrobic komus krzywde stare to ze masz krew na majtkach to nie znaczy ze ci wszystko wolno scream stare a zalozysz sie? np o wlasne limo pod okiem? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 8:06 am
degenerat Ridsu mam ochote zrobic komus krzywde stare to ze masz krew na majtkach to nie znaczy ze ci wszystko wolno scream stare rofl
to sie Degenerat odgryz cool ja tez chyba ide, przed pudlem mi sie nie chce siedziec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 8:08 am
Ridsu degenerat Ridsu mam ochote zrobic komus krzywde stare to ze masz krew na majtkach to nie znaczy ze ci wszystko wolno scream stare a zalozysz sie? np o wlasne limo pod okiem? stare przeca nie mam lima pod okiem confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 8:10 am
degenerat Ridsu degenerat Ridsu mam ochote zrobic komus krzywde stare to ze masz krew na majtkach to nie znaczy ze ci wszystko wolno scream stare a zalozysz sie? np o wlasne limo pod okiem? stare przeca nie mam lima pod okiem confused wlasnie dlatego o to sie zakladamy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 8:13 am
tera kumam ide se ... powala mnie twoj opis na gg stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 8:15 am
opcy degenerat nie mi ale sie zdarza ridi czy mi sie zdaje czy ty dla wszystkich taka nie mila dzis? sweatdrop kiepsko jej to wychodzi.......... @Rac: ty mi raz podales album Tiersena fajny...... jak ons ie zwal bo mul pusty wypadalo by cos sciagnac znowu...... chyba sa na allmusic, a jak nie to na amazonie, nie pamietam tytulow albumow teraz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 8:22 am
degenerat tera kumam ide se ... powala mnie twoj opis na gg stare idz sobie pobiegaj stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 8:41 am
@#The Cardigans - Feathers And Doom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 8:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 8:47 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 8:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 8:51 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 8:53 am
BeeWolf_san Iael BeeWolf_san Foo: Takahashi Hitomi - [Aozora no Namida #01] Aozora no Namida [4:31] Chciałem wam oswiadczyć, że mam nowa zupełnie zbedna pasje. Mianowicie rozchodzi sie tutaj o scaganie Orginalnych teledysk�w do pisenek z Serial�w anime ...Openingi Endingi biggrin  No i to na tyle ... FAjnie.... witaj Zajebiscie no nie biggrin Kolejna "rzecz" ktora w moim guwnianym kalendarzyku moge odznaczyc biggrin mrgreen mialem gdzies openinga do Naruto i tyle .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|