|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:47 am
Baliaur racqel a propos powyzszego : NIN - everyday looks exactly the same Zgadzam sie. 'same s**t every day'
Rids nie mow mi o kotletach rofl jak ostatnio kumpela jednego rozwalia blah. [tzn. nie w ten sposob pervery jedne.......] Nie ma to jak pytac wegetarianki czy moze nie chce pol..... kotleta gonk stare to ma problem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:48 am
Prinee M-Teen Ridsu gratulacje zmiescilas tem kotleta ale ja myslalam ze to raczej do jedzenia jest confused no bo ja go jem XD tylo jem.. NIE MASTURBUJE SIE MIĘSEM! XP Widzisz? widzisz?! Ona nie onanizuje się miesem! Tylko czymś innym! No jak mogłaś nie wiedzieć.... eek hmmmmmmmm straszne ja nie wiem jak sobie z tym poradze crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:49 am
RJD2 [Since We Last Spoke #05] Making Days Longer [4:36]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:50 am
nie mi ale sie zdarza ridi czy mi sie zdaje czy ty dla wszystkich taka nie mila dzis? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:51 am
opcy RJD2 [Since We Last Spoke #05] Making Days Longer [4:36] //fju: Broken Social Scene - [Broken Social Scene #02] Ibi Dreams of Pavement (A Better Half) [4:29]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:53 am
degenerat nie mi ale sie zdarza ridi czy mi sie zdaje czy ty dla wszystkich taka nie mila dzis? sweatdrop hmm... no patrz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:53 am
degenerat nie mi ale sie zdarza ridi czy mi sie zdaje czy ty dla wszystkich taka nie mila dzis? sweatdrop kiepsko jej to wychodzi.......... @Rac: ty mi raz podales album Tiersena fajny...... jak ons ie zwal bo mul pusty wypadalo by cos sciagnac znowu......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:55 am
@Degenerat: czy ty masz skaczacego chomika w sygnaturze? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:57 am
opcy @Degenerat: czy ty masz skaczacego chomika w sygnaturze? surprised tak mam skaczacego chomisia rofl bardzo dobrze jej to wychodzi stare a szczegulnie na wprowadzeniu do filozofi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:58 am
degenerat opcy @Degenerat: czy ty masz skaczacego chomika w sygnaturze? surprised tak mam skaczacego chomisia rofl bardzo dobrze jej to wychodzi stare a szczegulnie na wprowadzeniu do filozofi stare zdejmij tego chomika bo zarobisz znow w leb stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 8:00 am
degenerat opcy @Degenerat: czy ty masz skaczacego chomika w sygnaturze? surprised tak mam skaczacego chomisia rofl aha..... tylko sie upewnialem...... degenerat bardzo dobrze jej to wychodzi stare a szczegulnie na wprowadzeniu do filozofi stare a mozliwe.... ja mowie o stanie obecnym.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 8:02 am
degenerat nie mi ale sie zdarza ridi czy mi sie zdaje czy ty dla wszystkich taka nie mila dzis? sweatdrop ke? Jakos nie zauwazylam rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 8:02 am
mam ochote zrobic komus krzywde stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 8:03 am
Ridsu mam ochote zrobic komus krzywde stare a orzecha skruszysz? mrgreen dobra ja spadam...... badzcie grzeczni.... i w ogole......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|