|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:24 am
M-Teen Ridsu niech zgadne.... przed godzina masturbowalas sie kielbaska wiedenska? rofl nigdy nie mialam w rece kielbaski wiedenskiej ;P pozatym.. nie zgadłas XD kaszanka? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:26 am
racqel Ridsu niech zgadne.... przed godzina masturbowalas sie kielbaska wiedenska? rofl o bogini! referat pochlonal cie tak, ze az Krokiet zaczal sie psuc i nieswiezo zalatuje. tak... widzisz czasu brak "o boze"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:26 am
M-Teen shendragon a by było gdyby nic w listach niebyło myslalam ze nigdy tutaj nie bedzie normalnego ni00bka..... mhm.. myliłam sie ;P (kurde, brzmie jak reklama zupy pomidorowej XP)hahaha... a ja wiem co bendzie w listach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:28 am
Ridsu M-Teen Ridsu niech zgadne.... przed godzina masturbowalas sie kielbaska wiedenska? rofl nigdy nie mialam w rece kielbaski wiedenskiej ;P pozatym.. nie zgadłas XD kaszanka? eek NIEEE! xd nienawidze mięsa typu: kielbasy, kaszanki, parówki, szynki ple ple ple lubie.. kotlety XD mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:28 am
Ridsu racqel Ridsu niech zgadne.... przed godzina masturbowalas sie kielbaska wiedenska? rofl o bogini! referat pochlonal cie tak, ze az Krokiet zaczal sie psuc i nieswiezo zalatuje. tak... widzisz czasu brak "o boze" later w takim razie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:29 am
shendragon hahaha... a ja wiem co bendzie w listach oo rety rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:30 am
M-Teen Ridsu M-Teen Ridsu niech zgadne.... przed godzina masturbowalas sie kielbaska wiedenska? rofl nigdy nie mialam w rece kielbaski wiedenskiej ;P pozatym.. nie zgadłas XD kaszanka? eek NIEEE! xd nienawidze mięsa typu: kielbasy, kaszanki, parówki, szynki ple ple ple lubie.. kotlety XD mrgreen gratulacje zmiescilas tem kotleta ale ja myslalam ze to raczej do jedzenia jest confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:33 am
Ridsu gratulacje zmiescilas tem kotleta ale ja myslalam ze to raczej do jedzenia jest confused no bo ja go jem XD tylo jem.. NIE MASTURBUJE SIE MIĘSEM! XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:34 am
racqel Ridsu racqel Ridsu niech zgadne.... przed godzina masturbowalas sie kielbaska wiedenska? rofl o bogini! referat pochlonal cie tak, ze az Krokiet zaczal sie psuc i nieswiezo zalatuje. tak... widzisz czasu brak "o boze" later w takim razie stare mhm stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:36 am
M-Teen Ridsu gratulacje zmiescilas tem kotleta ale ja myslalam ze to raczej do jedzenia jest confused no bo ja go jem XD tylo jem.. NIE MASTURBUJE SIE MIĘSEM! XP dobrze ze spreczyzowalas, normalnie jestem pod glebokim wrazeniem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:38 am
wie ktoś z was kiedy majom plan dać walki na broń !!??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:38 am
racqel a propos powyzszego : NIN - everyday looks exactly the same Zgadzam sie. 'same s**t every day'
Rids nie mow mi o kotletach rofl jak ostatnio kumpela jednego rozwalia blah. [tzn. nie w ten sposob pervery jedne.......] Nie ma to jak pytac wegetarianki czy moze nie chce pol..... kotleta gonk stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:45 am
M-Teen Ridsu gratulacje zmiescilas tem kotleta ale ja myslalam ze to raczej do jedzenia jest confused no bo ja go jem XD tylo jem.. NIE MASTURBUJE SIE MIĘSEM! XP Widzisz? widzisz?! Ona nie onanizuje się miesem! Tylko czymś innym! No jak mogłaś nie wiedzieć.... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|