|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:07 am
opcy Ridsu widze ziomalszczyzna ladnie operujesz w ogole ladny jestem.......... mrgreen skromniusienki tiz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:09 am
opcy no a jak cool co juz plytke dostalas? wink Nii, mul sie ruszyl i mi ja dostarczyl. *wlazi ziomusiowi na plecy i sie grzeje* Jak tam mezusiowi tydzien minal? ninja
Ridsu no to se nie lub domokun cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:13 am
Baliaur opcy no a jak cool co juz plytke dostalas? wink Nii, mul sie ruszyl i mi ja dostarczyl. *wlazi ziomusiowi na plecy i sie grzeje* Jak tam mezusiowi tydzien minal? ninja standardowo...... nie wiem czy to dobrze czy zle......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:13 am
co waszym zdaniem bendzię w listach ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:16 am
shendragon co waszym zdaniem bendzię w listach ? rozowe gumowe fallusy.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:16 am
opcy Baliaur opcy no a jak cool co juz plytke dostalas? wink Nii, mul sie ruszyl i mi ja dostarczyl. *wlazi ziomusiowi na plecy i sie grzeje* Jak tam mezusiowi tydzien minal? ninja standardowo...... nie wiem czy to dobrze czy zle...... A kij wie. Wszechmogacy wszechwiedzacy kij..... Ojciec Kij Dyrektor rofl A ja mam nawet na jutro fujny plan, tylko jak zwykle nie wypali......
Shen: itemy cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:20 am
Ni. A chcemy wiedziec?
Znikam pozebrac o cos do jedzenia... ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niech zgadne.... przed godzina masturbowalas sie kielbaska wiedenska? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a by było gdyby nic w listach niebyło
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:21 am
Baliaur Ni. A chcemy wiedziec?
Znikam pozebrac o cos do jedzenia... ;] nie wiem.. mam szkła kontaktowe x___@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:22 am
opcy Baliaur opcy no a jak cool co juz plytke dostalas? wink Nii, mul sie ruszyl i mi ja dostarczyl. *wlazi ziomusiowi na plecy i sie grzeje* Jak tam mezusiowi tydzien minal? ninja standardowo...... nie wiem czy to dobrze czy zle...... ola! a propos powyzszego : NIN - everyday looks exactly the same
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:22 am
Ridsu niech zgadne.... przed godzina masturbowalas sie kielbaska wiedenska? rofl nigdy nie mialam w rece kielbaski wiedenskiej ;P pozatym.. nie zgadłas XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:23 am
shendragon a by było gdyby nic w listach niebyło myslalam ze nigdy tutaj nie bedzie normalnego ni00bka..... mhm.. myliłam sie ;P (kurde, brzmie jak reklama zupy pomidorowej XP)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:24 am
Ridsu niech zgadne.... przed godzina masturbowalas sie kielbaska wiedenska? rofl o bogini! referat pochlonal cie tak, ze az Krokiet zaczal sie psuc i nieswiezo zalatuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|