|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 6:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ridsu łojeja egzaminu nie zaliczylam łojeja poprawka 200zl łojeja ojciec mi referat skasowal a nigdzie indziej go nie mialam łojeja nie zdaze napisac do poniedzialku łojeja kolejna poprawka łojeja kolejne 200zl łojeja to razem 400 mrgreen Łojeja znow dzis widzialam kogos_bardzo_podobnego do kogos_kto_sie_do_mnie_nie_odzywa_i_mi_tego_kogos_zaj_brakuje łojeja a co mnie szkola obchodzi
Opcy chybaq widac na zalaczonym obrazku, humor jak pogoda, czyli chlapa rolleyes
lojej i ch... z tym wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna i bylo wiele radosci... yeaaah.... neutral Bylo, juz ni ma. Łogladal ktos 36, bo zastanawiam sie czy na to sie nie wybrac.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 6:52 am
Aidanna no co?? nie no ide sobie... jakos niechce sobie humory psuc przez was... confused a jaki rozmiar stanika nosisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 6:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 6:54 am
Ridsu opcy Ridsu owcowaty tworze z toba sie witalem czy nie bo nie pamietam....... sie nie witales wasza bucowatosc normalnie sie powinnam sie fochnac az szitersko.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 6:54 am
czesc, nie znam cie ale ty lubisz to czego ja nie znosze wiec cie nie lubie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 6:55 am
Ridsu Baliaur Ridsu łojeja egzaminu nie zaliczylam łojeja poprawka 200zl łojeja ojciec mi referat skasowal a nigdzie indziej go nie mialam łojeja nie zdaze napisac do poniedzialku łojeja kolejna poprawka łojeja kolejne 200zl łojeja to razem 400 mrgreen Łojeja znow dzis widzialam kogos_bardzo_podobnego do kogos_kto_sie_do_mnie_nie_odzywa_i_mi_tego_kogos_zaj_brakuje łojeja a co mnie szkola obchodzi
Opcy chybaq widac na zalaczonym obrazku, humor jak pogoda, czyli chlapa rolleyes
lojej i ch... z tym wszystkim łojeja... o zesh...racje masz mrgreen
Aidanna to se idz, bo my jestesmy humoropsuje pirate
*marud marud*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 6:55 am
opcy Ridsu opcy Ridsu owcowaty tworze z toba sie witalem czy nie bo nie pamietam....... sie nie witales wasza bucowatosc normalnie sie powinnam sie fochnac az szitersko..... widze ziomalszczyzna ladnie operujesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 6:56 am
Baliaur Ridsu Baliaur Ridsu łojeja egzaminu nie zaliczylam łojeja poprawka 200zl łojeja ojciec mi referat skasowal a nigdzie indziej go nie mialam łojeja nie zdaze napisac do poniedzialku łojeja kolejna poprawka łojeja kolejne 200zl łojeja to razem 400 mrgreen Łojeja znow dzis widzialam kogos_bardzo_podobnego do kogos_kto_sie_do_mnie_nie_odzywa_i_mi_tego_kogos_zaj_brakuje łojeja a co mnie szkola obchodzi
lojej i ch... z tym wszystkim łojeja... o zesh...racje masz mrgreen
Aidanna to sobie idz, bo my jestesmy humoropsuje pirate
*marud marud*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 6:57 am
Ridsu widze ziomalszczyzna ladnie operujesz w ogole ladny jestem.......... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 6:59 am
Ridsu Baliaur łojeja... o zesh...racje masz mrgreen
Aidanna to sse idz, bo my jestesmy humoropsuje pirate
*marud marud* ]Bym podkreslila ze bledem jest nieumyslne zasosowanie niepoprawnej formy........ mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:01 am
opcy Ridsu widze ziomalszczyzna ladnie operujesz w ogole ladny jestem.......... mrgreen Ladny ziomus.... ło zesh :schock: //fju: Fisz and Envee - [Fru! #15] Aj Gary Glu [4:57]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:05 am
Baliaur opcy Ridsu widze ziomalszczyzna ladnie operujesz w ogole ladny jestem.......... mrgreen Ladny ziomus.... ło zesh :schock: //fju: Fisz and Envee - [Fru! #15] Aj Gary Glu [4:57]no a jak cool co juz plytke dostalas? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:06 am
Baliaur Ridsu Baliaur łojeja... o zesh...racje masz mrgreen
Aidanna to sse idz, bo my jestesmy humoropsuje pirate
*marud marud* ]Bym podkreslila ze bledem jest nieumyslne zasosowanie niepoprawnej formy........ mrgreen nie lubiem slow se stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|