|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:23 pm
revcat oi oi oi obczyzna wzywa.... mrgreen witam zasadniczo 3nodding Zasadniczo Panie Kocie. Witaj Panno Evil.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:25 pm
revcat Twisted_Exile revcat BeeWolf_san opcy kurna znajdz mi lepiej narysowana mange... (i roznie pierdolnieta.....) lata po gildii z glupia morda...... aa i przynioslem sobie jescze od kumpla samurai champloo i hack'a..... mrgreen Angels Sanctuary wink Champloo dobry wybor, za seria hack nie przepadam... jak głupi sie cieszy z pisenki do Blood+ Foo: Takahashi Hitomi - [Aozora no Namida #01] Aozora no Namida [4:31] juz nie moge sie doczekac az dorwe całego OST-a oi oi oi obczyzna wzywa.... mrgreen witam zasadniczo 3nodding *spada z sufitu ma na ramiona i zaczyna go przeszukiwac *bimber przyszedl whee whee whee heart mrgreen twisted jakos kur...a nie wzialem ze soba tutaj..... mrgreen co tam slychac siersciuchy? mrgreen *nierezygnujac dalej go obszukje wlaz mu za koszule i sie tam kreci troche i zastanawia sie gdzie mogl on schowac bimber* rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:29 pm
Adwokat.Kozy revcat oi oi oi obczyzna wzywa.... mrgreen witam zasadniczo 3nodding Zasadniczo Panie Kocie. Witaj Panno Evil.
coz zasadniczo i generalnie witam kolege partyzanta......a dlaczegoz to do chuja tu nikogo nie ma prawie? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:31 pm
Adwokat.Kozy revcat oi oi oi obczyzna wzywa.... mrgreen witam zasadniczo 3nodding Zasadniczo Panie Kocie. Witaj Panno Evil. redface Evil ale wcale nie jestem zla ani niedobra *niewinna minka* whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:31 pm
*wlacza gramofon, z tuby szeleszczac wydobywaja sie, a raczej wyplywaja delikatnie w lekkich plasnieciach odglosy jazzowej trabki i basu*
Spokojny wieczor.. przed kolejnym niespokojnym dniem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:32 pm
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat BeeWolf_san opcy kurna znajdz mi lepiej narysowana mange... (i roznie pierdolnieta.....) lata po gildii z glupia morda...... aa i przynioslem sobie jescze od kumpla samurai champloo i hack'a..... mrgreen Angels Sanctuary wink Champloo dobry wybor, za seria hack nie przepadam... jak głupi sie cieszy z pisenki do Blood+ Foo: Takahashi Hitomi - [Aozora no Namida #01] Aozora no Namida [4:31] juz nie moge sie doczekac az dorwe całego OST-a oi oi oi obczyzna wzywa.... mrgreen witam zasadniczo 3nodding *spada z sufitu ma na ramiona i zaczyna go przeszukiwac *bimber przyszedl whee whee whee heart mrgreen twisted jakos kur...a nie wzialem ze soba tutaj..... mrgreen co tam slychac siersciuchy? mrgreen *nierezygnujac dalej go obszukje wlaz mu za koszule i sie tam kreci troche i zastanawia sie gdzie mogl on schowac bimber* rofl mrgreen twisted
oi! nie mam zlaz ze mnie....zostawilem wszystko na posterunku.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:33 pm
revcat Adwokat.Kozy revcat oi oi oi obczyzna wzywa.... mrgreen witam zasadniczo 3nodding Zasadniczo Panie Kocie. Witaj Panno Evil. coz zasadniczo i generalnie witam kolege partyzanta......a dlaczegoz to do chuja tu nikogo nie ma prawie? mrgreen Panskie stwierdzenie jak najbardziej trafnie obrazuje zastany stan rzeczy. Na mysl przychodzic moze wiele rozwiazan owej palacej kwestii. Sen.. moze byc jednym z nich. Jak sie domyslam Panno Evil humor dopisuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:34 pm
revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat oi oi oi obczyzna wzywa.... mrgreen witam zasadniczo 3nodding *spada z sufitu ma na ramiona i zaczyna go przeszukiwac *bimber przyszedl whee whee whee heart mrgreen twisted jakos kur...a nie wzialem ze soba tutaj..... mrgreen co tam slychac siersciuchy? mrgreen *nierezygnujac dalej go obszukje wlaz mu za koszule i sie tam kreci troche i zastanawia sie gdzie mogl on schowac bimber* rofl mrgreen twisted oi! nie mam zlaz ze mnie....zostawilem wszystko na posterunku.... 3nodding nie ciem whee *wbija pazurki w jego plecy mocno trzyma i nie puszcza* whee mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:36 pm
Adwokat.Kozy revcat Adwokat.Kozy revcat oi oi oi obczyzna wzywa.... mrgreen witam zasadniczo 3nodding Zasadniczo Panie Kocie. Witaj Panno Evil. coz zasadniczo i generalnie witam kolege partyzanta......a dlaczegoz to do chuja tu nikogo nie ma prawie? mrgreen Panskie stwierdzenie jak najbardziej trafnie obrazuje zastany stan rzeczy. Na mysl przychodzic moze wiele rozwiazan owej palacej kwestii. Sen.. moze byc jednym z nich. Jak sie domyslam Panno Evil humor dopisuje.
hmmm.....zgodze sie z Panskim stwierdzeniem, zaiste jest taka pora a ja pytam zupelnie niepotrzebnie. wystarszczylo spojrzec na zegar *patrzy na niego* coz znowu przestal chodzic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:36 pm
ide "se" bo do chuja felicjana malo fajna dzis jestem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:37 pm
Adwokat.Kozy revcat Adwokat.Kozy revcat oi oi oi obczyzna wzywa.... mrgreen witam zasadniczo 3nodding Zasadniczo Panie Kocie. Witaj Panno Evil. coz zasadniczo i generalnie witam kolege partyzanta......a dlaczegoz to do chuja tu nikogo nie ma prawie? mrgreen Panskie stwierdzenie jak najbardziej trafnie obrazuje zastany stan rzeczy. Na mysl przychodzic moze wiele rozwiazan owej palacej kwestii. Sen.. moze byc jednym z nich. Jak sie domyslam Panno Evil humor dopisuje. to podle oszczerstwa mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:40 pm
Ridsu ide "se" bo do chuja felicjana malo fajna dzis jestem stare
ja zasadniczo do kurwy nedzy tez nie jestem fajny i nigdy nie bylem....ide niniejszym zycze wszystkim dobrej nocy......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 2:40 pm
revcat hmmm.....zgodze sie z Panskim stwierdzeniem, zaiste jest taka pora a ja pytam zupelnie niepotrzebnie. wystarszczylo spojrzec na zegar *patrzy na niego* coz znowu przestal chodzic... Nieskromnie wyraze swoja opinie odnosnie zatrzymujacych sie zegarow. Owe maja swoj specyficzny 'smak' o ile sa starymy zatrzymujacymi sie zegarami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|