|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 7:23 am
Sfreak znacie jeszcze jakies slowa oprocz przeklenstw? --' podpowiem ci dzewczynko ze znajdujesz sie w MELINIE.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 7:57 am
opcy Sfreak znacie jeszcze jakies slowa oprocz przeklenstw? --' podpowiem ci dzewczynko ze znajdujesz sie w MELINIE......... no wiem, zle wyzywac sie mozna tez jakos inaczej :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 9:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 9:36 am
Kiray MarianKanapowiec napisałem dla niego haiku w melinie się bujają szaleńcy popaprańcy i popierdoleńcy Endo, Endo, POWYPIERDALAJ rozwaliles mnie tym tekstem... Kukus, a liczyles sylaby? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 10:30 am
MarianKanapowiec w melinie się bujają szaleńcy popaprańcy i popierdoleńcy Endo, Endo, POWYPIERDALAJ eek lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 10:34 am
Omega Sun MarianKanapowiec w melinie się bujają szaleńcy popaprańcy i popierdoleńcy Endo, Endo, POWYPIERDALAJ eek lol to wejdzie do podrecznikow normalnie.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 11:51 am
Ale z was Dupo Lizy, szczegulnie ty kukus. Jak ktos nowy sie przywito, to od razu klniecie na czym to Swiat stoi. Nie interesuja mnie wasze komenty bo sa zalosne wiec spierdalam i mam na was pojechane, moze za jakis czas wroce i wam znow ublize jakims dosadnym -ale szczerym- komentem... narczello d**k head`s /kiscie sie we wlasnej bezczelnosci... -patologiczne szczyle-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 12:11 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 12:58 pm
Sfreak znacie jeszcze jakies slowa oprocz przeklenstw? --' potrafie tez nagabywac... ale mi sie nie podoba twoja dupa i podejrzewam, ze moglbym sie przez sama rozmowe z toba na ten temat zakwalifikowac do rozmowy z wujaszkiem wielkie P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 1:05 pm
EL_TARO Ale z was Dupo Lizy, szczegulnie ty kukus. Jak ktos nowy sie przywito, to od razu klniecie na czym to Swiat stoi. Nie interesuja mnie wasze komenty bo sa zalosne wiec spierdalam i mam na was pojechane, moze za jakis czas wroce i wam znow ublize jakims dosadnym -ale szczerym- komentem... narczello d**k head`s /kiscie sie we wlasnej bezczelnosci... -patologiczne szczyle-czuję się poniżony i beznadziejny
mała patologia jeszcze nikomu nie zaszkodziła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 1:46 pm
EL_TARO Ale z was Dupo Lizy, szczegulnie ty kukus. Jak ktos nowy sie przywito, to od razu klniecie na czym to Swiat stoi. Nie interesuja mnie wasze komenty bo sa zalosne wiec spierdalam i mam na was pojechane, moze za jakis czas wroce i wam znow ublize jakims dosadnym -ale szczerym- komentem... narczello d**k head`s /kiscie sie we wlasnej bezczelnosci... -patologiczne szczyle-znow?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:29 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:45 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:55 am
Kurwa ale to wszystko jest pojebane! Gozdzikowa dostanie wpierol bo glowa mnie zaczala napierdalac, a prochy nie dzialaja twisted a tak na marginesie. To nie jest Szczerosc rozebrana z Faktu tylko Szczerosc rozebrana z Taktu ty Deblu!!! I chuj!
/a nie lubie zachowan agresywnych bo pobeczec se nie mozna jak ci palant naskakuje co kazdy text
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 6:19 am
O zesz kurwa, ale wam powiedzial mrgreen
Nie wiem jak Ciebie El, ale mama mnie uczyla, zeby nie wpierdalac sie tam, gdzie mnie nie chca, a Ty uparcie przychodzisz i kurwa, cos dupisz o Gozdzikowej xd
Nie rozumiesz? Wypierdalaj. A jak dalej nie dotarlo, to stan sobie przed lustem, zeby porozmawiac z kims o tak samo zaplutej mordzie i zacytuj sobie swoje 'ulubione slowo' - i chuj
Zero, pamietasz j_e_b_a_n_e_g_o ? mrgreen Tak mi sie teraz jakos przypomnialo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|