|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:47 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:48 pm
witajcie wink .. przyszlam z wami chwilq posiedziec i sie odmeldowac bo wyjezdzam sobie na 2 tygodnie xd tak.. mozecie sie jush radowac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:50 pm
Lethiel witajcie wink .. przyszlam z wami chwilq posiedziec i sie odmeldowac bo wyjezdzam sobie na 2 tygodnie xd tak.. mozecie sie jush radowac blaugh gdzie nam uciekasz na 2 tygodznie ? crying mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*rzuca pawiem* achooj zalogo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witajcie wink .. przyszlam z wami chwilq posiedziec i sie odmeldowac bo wyjezdzam sobie na 2 tygodnie xd tak.. mozecie sie jush radowac blaugh napewno nie bede tesknic (zartuje oczywiscie) twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:51 pm
nie sądziłem, ze ktoś tu będzie a jednak ^^
witam wiec ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:51 pm
YumiTao Lethiel witajcie wink .. przyszlam z wami chwilq posiedziec i sie odmeldowac bo wyjezdzam sobie na 2 tygodnie xd tak.. mozecie sie jush radowac blaugh gdzie nam uciekasz na 2 tygodznie ? crying mrgreen w zle zle goory xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:52 pm
Ozzwald *rzuca pawiem* achooj zalogo... pełna kultura nie ma co ... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:52 pm
Ozzwald *rzuca pawiem* achooj zalogo... wiatam pana generala *podaje szklaneczke* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:53 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:53 pm
Twisted_Exile Lethiel witajcie wink .. przyszlam z wami chwilq posiedziec i sie odmeldowac bo wyjezdzam sobie na 2 tygodnie xd tak.. mozecie sie jush radowac blaugh napewno nie bede tesknic (zartuje oczywiscie) twisted smile *przytuuuuul* bedu tesknic Monis sad ale jak wroocimy to musimycie w koncu napac :> albo ty wpadniesz do Wawy to sobie poleziemy do pizzy hut i zrobimy sesyjke przy mniamcia pyszniootkim barq salatkowym xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:54 pm
hey Leth shlycznie wygladasz whee heart
hey Ozik mrgreen pirate rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:54 pm
Labudziak nie sądziłem, ze ktoś tu będzie a jednak ^^ witam wiec ^^ Patrzcie no0bek wpadł mrgreen trzeba go ochrzcic rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:56 pm
Baliaur hey Leth shlycznie wygladasz whee heart
hey Ozik mrgreen pirate rofl dziekooje redface xd 4laugh witaj Ozziu wink Labu 4laugh biggrin witaj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:56 pm
YumiTao Labudziak nie sądziłem, ze ktoś tu będzie a jednak ^^ witam wiec ^^ Patrzcie no0bek wpadł mrgreen trzeba go ochrzcic rofl yy.. no ok XD jestem tu troche (tydzień? może dwa XD) i dopiero dziś zaczołem tu pisac XD bo jakoś ludzi nie było :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|