Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21595 21596 21597 21598 21599 21600 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

zorka

PostPosted: Wed Dec 14, 2005 11:11 am

Kiray
Aragos_PL
witam wszystkich. na gai jestem przeszło 2 miesiące ale do gildi dopiero niedawno dołączyłem 3nodding
hi! ja na gai od wielu miesiecy, ale dzisiaj swieto -- na POGG pierwszy dzien mrgreen
PostPosted: Wed Dec 14, 2005 11:12 am

BeeWolf_san
Motyl_nadziei
hellou ;p

motyla noga kogo ja widze .... ura ura ... Raduje sie i ciesz jak głupi User Image ...

User Image a tak pozatym to czy ja cie znam ?
xd witay Generale *wzrok pelen uwielbienia* rofl rofl rofl rofl rofl rofl wink mrgreen twisted

Twisted_Exile

Iael

BeeWolf_san
Motyl_nadziei
hellou ;p

motyla noga kogo ja widze .... ura ura ... Raduje sie i ciesz jak głupi User Image ...

HEjka BEE

zorka
Aragos_PL
witam wszystkich. na gai jestem przeszło 2 miesiące ale do gildi dopiero niedawno dołączyłem 3nodding
hi! ja na gai od wielu miesiecy, ale dzisiaj swieto -- na POGG pierwszy dzien mrgreen
pirate no prosze szeregowa witamy w POGG pirate mrgreen rofl rofl rofl twisted wink

Twisted_Exile

YumiTao

niech mi ktos da 50K gonk prosze ... crying

*tnie sie kredką*
PostPosted: Wed Dec 14, 2005 11:14 am

YumiTao
*szturcha ja patykiem w oko* cos Ty z kudlami kobieto zrobila scream rofl mrgreen twisted

06. Gorillaz - [Demon Days #05] Dirty Harry [3:43]*podryguje w takt muzyki* mrgreen twisted

Twisted_Exile

zorka

PostPosted: Wed Dec 14, 2005 11:14 am

Kiray
Aragos_PL

czesc mlody

heyka. ja na gai od wielu m-cy,
ale na POGG first day mrgreen
PostPosted: Wed Dec 14, 2005 11:16 am

zorka
Kiray
Aragos_PL

Wytam szeregowa na tym jak ze dennym i burackim polskim pseudo podobnym forum wink

musze robic Reklame Partyzantom nie ... Partyzanci sa wpo ...User Image

BeeWolf_san

YumiTao

PostPosted: Wed Dec 14, 2005 11:16 am

BeeWolf_san
Motyl_nadziei
hellou ;p

co ja widze ... jakieś nieproszone fałdy tłuszczyku XD .. za duzo ogórków.

A tak pozatym to witaj generalico xd *robi 'haj hitla '*
PostPosted: Wed Dec 14, 2005 11:17 am

ninja

Ozzwald

YumiTao

PostPosted: Wed Dec 14, 2005 11:19 am

Twisted_Exile
YumiTao
*szturcha ja patykiem w oko* cos Ty z kudlami kobieto zrobila scream rofl mrgreen twisted

06. Gorillaz - [Demon Days #05] Dirty Harry [3:43]*podryguje w takt muzyki* mrgreen twisted

wkur...wkurzała mnie ta prosto przycieta grzywka xd i te bląd włosy ... ochyda.Ty zresztą nie jesteś lepsza ,tez pare razy kudły wymieniałas domokun blaugh
PostPosted: Wed Dec 14, 2005 11:20 am

YumiTao
BeeWolf_san
Motyl_nadziei
hellou ;p

co ja widze ... jakieś nieproszone fałdy tłuszczyku XD .. za duzo ogórków.

A tak pozatym to witaj generalico xd *robi 'haj hitla '*

hai to ty nie rob moze lepiej ale podaj mi piwo...

User Image

BeeWolf_san

Twisted_Exile

PostPosted: Wed Dec 14, 2005 11:20 am

YumiTao
Twisted_Exile
YumiTao

wkur...wkurzała mnie ta prosto przycieta grzywka xd i te bląd włosy ... ochyda ... zresztą Ty nie jeteś lepsza ,tez pare razy kudły wymieniałas domokun blaugh
ale ja to ja tak oczywiscie niech wszysyc mi wytakaja ile to ja razy wlosy zmienilam rofl mrgreen twisted *arogancko zarzuca wlosami* rofl mrgreen twisted
PostPosted: Wed Dec 14, 2005 11:23 am

[ Message temporarily off-line ]

YumiTao

BeeWolf_san

PostPosted: Wed Dec 14, 2005 11:25 am

[ Message temporarily off-line ]
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21595 21596 21597 21598 21599 21600 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games