|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 11:11 am
Kiray Aragos_PL witam wszystkich. na gai jestem przeszło 2 miesiące ale do gildi dopiero niedawno dołączyłem 3nodding hi! ja na gai od wielu miesiecy, ale dzisiaj swieto -- na POGG pierwszy dzien mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 11:12 am
BeeWolf_san motyla noga kogo ja widze .... ura ura ... Raduje sie i ciesz jak głupi  ...  a tak pozatym to czy ja cie znam ? xd witay Generale *wzrok pelen uwielbienia* rofl rofl rofl rofl rofl rofl wink mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san motyla noga kogo ja widze .... ura ura ... Raduje sie i ciesz jak głupi  ...  a tak pozatym to czy ja cie znam ? HEjka BEE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
zorka Aragos_PL witam wszystkich. na gai jestem przeszło 2 miesiące ale do gildi dopiero niedawno dołączyłem 3nodding hi! ja na gai od wielu miesiecy, ale dzisiaj swieto -- na POGG pierwszy dzien mrgreen pirate no prosze szeregowa witamy w POGG pirate mrgreen rofl rofl rofl twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niech mi ktos da 50K gonk prosze ... crying
*tnie sie kredką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 11:14 am
YumiTao niech mi ktos da 50K gonk prosze ... crying *szturcha ja patykiem w oko* cos Ty z kudlami kobieto zrobila scream rofl mrgreen twisted 06. Gorillaz - [Demon Days #05] Dirty Harry [3:43]*podryguje w takt muzyki* mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 11:14 am
Kiray Aragos_PL witam wszystkich. na gai jestem przeszło 2 miesiące ale do gildi dopiero niedawno dołączyłem 3nodding czesc mlody heyka. ja na gai od wielu m-cy, ale na POGG first day mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 11:16 am
zorka Kiray Aragos_PL witam wszystkich. na gai jestem przeszło 2 miesiące ale do gildi dopiero niedawno dołączyłem 3nodding hi! ja na gai od wielu miesiecy, ale dzisiaj swieto -- na POGG pierwszy dzien mrgreen Wytam szeregowa na tym jak ze dennym i burackim polskim pseudo podobnym forum wink musze robic Reklame Partyzantom nie ... Partyzanci sa wpo ... 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 11:16 am
BeeWolf_san motyla noga kogo ja widze .... ura ura ... Raduje sie i ciesz jak głupi  ...  a tak pozatym to czy ja cie znam ? co ja widze ... jakieś nieproszone fałdy tłuszczyku XD .. za duzo ogórków.
A tak pozatym to witaj generalico xd *robi 'haj hitla '*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 11:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 11:19 am
Twisted_Exile YumiTao niech mi ktos da 50K gonk prosze ... crying *szturcha ja patykiem w oko* cos Ty z kudlami kobieto zrobila scream rofl mrgreen twisted 06. Gorillaz - [Demon Days #05] Dirty Harry [3:43]*podryguje w takt muzyki* mrgreen twisted wkur...wkurzała mnie ta prosto przycieta grzywka xd i te bląd włosy ... ochyda.Ty zresztą nie jesteś lepsza ,tez pare razy kudły wymieniałas domokun blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 11:20 am
YumiTao BeeWolf_san motyla noga kogo ja widze .... ura ura ... Raduje sie i ciesz jak głupi  ...  a tak pozatym to czy ja cie znam ? co ja widze ... jakieś nieproszone fałdy tłuszczyku XD .. za duzo ogórków.
A tak pozatym to witaj generalico xd *robi 'haj hitla '*hai to ty nie rob moze lepiej ale podaj mi piwo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 11:20 am
YumiTao Twisted_Exile YumiTao niech mi ktos da 50K gonk prosze ... crying *szturcha ja patykiem w oko* cos Ty z kudlami kobieto zrobila scream rofl mrgreen twisted 06. Gorillaz - [Demon Days #05] Dirty Harry [3:43]*podryguje w takt muzyki* mrgreen twisted wkur...wkurzała mnie ta prosto przycieta grzywka xd i te bląd włosy ... ochyda ... zresztą Ty nie jeteś lepsza ,tez pare razy kudły wymieniałas domokun blaugh ale ja to ja tak oczywiscie niech wszysyc mi wytakaja ile to ja razy wlosy zmienilam rofl mrgreen twisted *arogancko zarzuca wlosami* rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 11:23 am