|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 1:32 pm
YumiTao M-Teen mam jeszcze takie cos gdzie jest napis: polskie =) cardigans jest, pp i hs tez jest(w okladce) jest problem XD te plyty mogly byc pomieszane XD wiec nie wiem XD pozatym w okladce zielono-niebieskiej jest pp i hs.. a ile dawałas płyt? 3?
hmm ... 3 ,4 ? sama nie wiem .. zreszta mogą sie znaleź i wcale nie muszą ... rybkają juz mnie one XD ... co w cale nie oznacza ,że nie masz ich szukać ,bo miło by było jak by Ci tak gdzieś przypadkiem w rączyny chociaż wpadły ,zaoszczędziła bym przynajmiej na ponownym nagrywaniu ich ... xp cool jakbys podpisywała płytki byloby prosciej! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 1:45 pm
Foo: Scorpions - [The Hot & Slow: When the smoke is going down #08] [3:51]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 2:26 pm
BeeWolf_san Foo: Scorpions - [The Hot & Slow: When the smoke is going down #08] [3:51] Foobar: Autechre - [Tri repetae LP #11] Medrey (japanese bonus track) [4:12]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 2:40 pm
Widze ze trupiarnia.. ide spac. cya
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 2:43 pm
Twisted_Exile opcy Ozual Twisted_Exile jakos w to watpie by raczej to olala i zrobil cos ze Ty bys sie obrazil 3nodding mrgreen twisted watpie.... powiem tylko: 'nauczyciel WFu'..... mrgreen rofl xd xd xd xd rofl mrgreen twisted opcy... 'nauczyciel WFu'... i? i co dalej? nieumiesz skladac pelnych zdan?? xd tylko jakis opcy mysli ze to mnie rusza sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 3:33 pm
mhm. tak myslałam rolleyes ninja
ide sie zmuszac sie do zamykania powiek z własnej nieprzymuszonej woli XP ciao dobranocka i takie tam rolleyes
cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 9:34 pm
Witam wszystkich... jest tu kto question Przeciez juz jest 6:30
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 9:39 pm
Ile ja mam na kogos czekac question Zaraz sobie pojde scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 9:58 pm
Dobra... Przegieliscie... Spadam stad... narazie wam xd zartowalem ale ide juz sobie papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 1:19 am