|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:43 pm
YumiTao ała ... czy zawsze musisz mi wskakiwac na moją najdelikatniejsza część ciała ? xd .Tam masz samca z twardszym nażędziem do dewastowania wandalu TY !
*przygarbiony 154m człapie z bolącym karkiem do szuflady i marzy o słodkim dymie* heart *czuje sie wielka* heart 10 cm.. mala rzecz a jak cieszy ninja cool *wlazi opcemu na plecy i zaczyna myziac za uchem* daj troche tych zlych vybracyj @_@ xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:44 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:46 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:49 pm
opcy efekt byl zamierzony wiec nie widze problemu...... nie pyskuj...
*dmucha mu dymem w twarz ,ostrzegawczo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:50 pm
kurna mam nadzieje zw to niedosypianie mnie zabije w najblizszym czasie........
@Zmija: zejdz ze mnie.........
The Cardigans [Emmerdale #02] Black Letter Day [4:31]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:52 pm
YumiTao Twisted_Exile *rozglada sie* a gdzie ten samiec? mrgreen twisted twisted *pokazuje na jakiś wyr�b alienowskopodobny*
Bali: To nie jego wina to zły układ gwiazd.Poprostu urodził sie w złym czasie i o złej godzinie.I w og�le co z Ciebie za żona zamiast psytulić do cyca to Ty sie obiajsz i nie spełniasz swoich obowiązk�w małżeńskich XD
#Beatles - Money Can't Buy Me LOve heart Pff Tyz mi cos rolleyes ale mu daje oparcie psychiczne czy jakos tak scream rofl Obijanie sie lezy w mej naturze pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:54 pm
opcy kurna mam nadzieje zw to niedosypianie mnie zabije w najblizszym czasie........ @Zmija: zejdz ze mnie......... The Cardigans [Emmerdale #02] Black Letter Day [4:31] przeciez nie wysiaduje na Tobie neutral
A tak na poważnie to chyba dzisiaj źle mnie interpretujesz ...
*'schodzi z niego'*
#The Beatles - Black Bird.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:54 pm
opcy kurna mam nadzieje zw to niedosypianie mnie zabije w najblizszym czasie........ @Zmija: zejdz ze mnie......... The Cardigans [Emmerdale #02] Black Letter Day [4:31] Uhu aha jassssssssne Chrzanisz 3nodding Nawet ja tak nie marudze @_@
*robi Opcemu puci puci* Rozchmurz sie, szkoda czasi na zamartwianie sie.... wink *psitul* [o zesh kuna...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:56 pm
ide.....
czuje ze jutro bede jeszcze bardziej skolowany........
Bali...... prawie sie wzruszylem.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:59 pm
opcy ide..... czuje ze jutro bede jeszcze bardziej skolowany........ Bali...... prawie sie wzruszylem....... Tja Jassne rolleyes , przykro mi ale ja nie posiadam daru poprawiania ludziom humoru na odleglosc, wyspij sie powinno pomoc... chyba Trzymaj sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 1:00 pm
Baliaur Pff Tyz mi cos rolleyes ale mu daje oparcie psychiczne czy jakos tak scream rofl Obijanie sie lezy w mej naturze pirate taa ... doskonale dzisiaj widzie to wsparcie psychiczne ... xd
whatever ...

nie zrozumcie mnie zle .. taki dzień.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 1:04 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 1:11 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 1:19 pm
M-Teen mam jeszcze takie cos gdzie jest napis: polskie =) cardigans jest, pp i hs tez jest(w okladce) jest problem XD te plyty mogly byc pomieszane XD wiec nie wiem XD pozatym w okladce zielono-niebieskiej jest pp i hs.. a ile dawałas płyt? 3?
hmm ... 3 ,4 ? sama nie wiem .. zreszta mogą sie znaleź i wcale nie muszą ... rybkają juz mnie one XD ... co w cale nie oznacza ,że nie masz ich szukać ,bo miło by było jak by Ci tak gdzieś przypadkiem w rączyny chociaż wpadły ,zaoszczędziła bym przynajmiej na ponownym nagrywaniu ich ... xp cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 1:22 pm
f: Ludacris - [The Red Light District #13] Pimpin' All Over The World (Fe [5:29]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|