|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:08 pm
BB King - Blues Man cool ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:14 pm
pozwól ze sie przyłacze to tych jakże głębokich rozmyslań ...
*zaczyna sie slinic i gryść stope*
#The Beatles - And I Love Her heart _ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:21 pm
YumiTao pozwól ze sie przyłacze to tych jakże głębokich rozmyslań ...
*zaczyna sie slinic i gryść stope*
#The Beatles - And I Love Her heart _ heart oi! Zmijuch //fju Portishead - [Toy Box (Special Edition) #06] Sheared Times [4:02] *wlazi na fotel i tuli sie do butelki* fajne te frozmyslania fylozoficzne @_@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:30 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:33 pm
Czesc domokun
Ja chce spowrotem odzyskać moje płytki złodzieju xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:34 pm
YumiTao Czesc domokun
ja chce spowrotem moje płytki złodzieju xd ninja skrad skrad przmyk przemyk przygotowanie i skok na Yumciowwa szyje* 4laugh 4laugh 4laugh Witay Yumciu 4laugh rofl mrgreen twisted heart ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:39 pm
Twisted_Exile YumiTao Czesc domokun
ja chce spowrotem moje płytki złodzieju xd ninja skrad skrad przmyk przemyk przygotowanie i skok na Yumciowwa szyje* 4laugh 4laugh 4laugh Witay Yumciu 4laugh rofl mrgreen twisted heart ninja ała ... czy zawsze musisz mi wskakiwac na moją najdelikatniejsza część ciała ? xd .Tam masz samca z twardszym nażędziem do dewastowania wandalu TY !
*przygarbiony 154m człapie z bolącym karkiem do szuflady i marzy o słodkim dymie* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:39 pm
YumiTao czujesz te złe wibracje ? *parzy podejzanie na gościa znanego pod pseudonimem artystycznym 'buc'* ninja zlych wibracji ostatnio czuje az za duzo wiec odbij.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:40 pm
opcy YumiTao czujesz te złe wibracje ? *parzy podejzanie na gościa znanego pod pseudonimem artystycznym 'buc'* ninja zlych wibracji ostatnio czuje az za duzo wiec odbij..... cry 'ranisz moje serduszko' ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Twisted_Exile YumiTao Czesc domokun
ja chce spowrotem moje płytki złodzieju xd ninja skrad skrad przmyk przemyk przygotowanie i skok na Yumciowwa szyje* 4laugh 4laugh 4laugh Witay Yumciu 4laugh rofl mrgreen twisted heart ninja ała ... czy zawsze musisz mi wskakiwac na moją najdelikatniejsza część ciała ? xd .Tam masz samca z twardszym nażędziem do dewastowania wandalu TY !
*przygarbiony 154m człapie z bolącym karkiem do szuflady i marzy o słodkim dymie* heart *rozglada sie* a gdzie ten samiec? mrgreen twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:42 pm
YumiTao opcy YumiTao czujesz te złe wibracje ? *parzy podejzanie na gościa znanego pod pseudonimem artystycznym 'buc'* ninja zlych wibracji ostatnio czuje az za duzo wiec odbij..... cry 'ranisz moje serduszko' ...efekt byl zamierzony wiec nie widze problemu......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|