|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 10:41 am
Delein Zlikwidowali...mi...tvn7... Nie...bede...ogladac...Przyjaciol... Zabijcie...mnie... wspolczuje ... choc ja przyjaciol nie za bardzo lubiu >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 10:46 am
opcy Delein Zlikwidowali...mi...tvn7... Nie...bede...ogladac...Przyjaciol... Zabijcie...mnie... *wylania sie z cienia w rycerskiej zbroi* *udeza ja gumowym korczakiem w glowe* *znika* ... A teraz pobijam brata w Frozen Bubble :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 11:10 am
A teraz na trzy-cztery wysylamy Pointowi PMki, zeby zalozyl konto na deviancie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 11:13 am
Delein A teraz na trzy-cztery wysylamy Pointowi PMki, zeby zalozyl konto na deviancie ^^ ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 11:18 am
NOFX [Punk In Drublic #02] Linoleum [2:06]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 11:24 am
Delein A teraz na trzy-cztery wysylamy Pointowi PMki, zeby zalozyl konto na deviancie ^^ wlasnie widzialam jego prace eek Masz racje Del, trzeba go zmusic ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 11:30 am
*wbiega do gildi jak oszalaly i biega wokol stolu* pomocy!! pomocy!! osleplem!! nic niewidze!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 11:31 am
Ozual *wbiega do gildi jak oszalaly i biega wokol stolu* pomocy!! pomocy!! osleplem!! nic niewidze!! za duzo masturbacji......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 11:37 am
opcy Ozual *wbiega do gildi jak oszalaly i biega wokol stolu* pomocy!! pomocy!! osleplem!! nic niewidze!! za duzo masturbacji...... nieskomentuje tego bo jeszcze sie obrazisz... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 11:38 am
Ozual opcy Ozual *wbiega do gildi jak oszalaly i biega wokol stolu* pomocy!! pomocy!! osleplem!! nic niewidze!! za duzo masturbacji...... nieskomentuje tego bo jeszcze sie obrazisz... xd jakos w to watpie by raczej to olala i zrobil cos ze Ty bys sie obrazil 3nodding mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 11:39 am
Twisted_Exile Ozual opcy Ozual *wbiega do gildi jak oszalaly i biega wokol stolu* pomocy!! pomocy!! osleplem!! nic niewidze!! za duzo masturbacji...... nieskomentuje tego bo jeszcze sie obrazisz... xd jakos w to watpie by raczej to olala i zrobil cos ze Ty bys sie obrazil 3nodding mrgreen twisted watpie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 11:56 am
Ozual Twisted_Exile Ozual opcy Ozual *wbiega do gildi jak oszalaly i biega wokol stolu* pomocy!! pomocy!! osleplem!! nic niewidze!! za duzo masturbacji...... nieskomentuje tego bo jeszcze sie obrazisz... xd jakos w to watpie by raczej to olala i zrobil cos ze Ty bys sie obrazil 3nodding mrgreen twisted watpie.... powiem tylko: 'nauczyciel WFu'..... mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 11:58 am
opcy Ozual Twisted_Exile jakos w to watpie by raczej to olala i zrobil cos ze Ty bys sie obrazil 3nodding mrgreen twisted watpie.... powiem tylko: 'nauczyciel WFu'..... mrgreen rofl xd xd xd xd rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:02 pm