|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 9:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 9:44 am
BeeWolf_san nie nie kasa najpier zebym miał za co to wysłać smile a upust no ba dla przyjaciuł rabaty jak nigdzie, Powinienes zostac akwizytorem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 9:45 am
BeeWolf_san opcy muuuuzg...... spac mi sie kce....... stare To moze kupisz odemnie pare CD z anime ? taaaa jasne......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 9:49 am
opcy BeeWolf_san opcy muuuuzg...... spac mi sie kce....... stare To moze kupisz odemnie pare CD z anime ? taaaa jasne...... Bomba sig :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 9:51 am
Delein opcy BeeWolf_san opcy muuuuzg...... spac mi sie kce....... stare To moze kupisz odemnie pare CD z anime ? taaaa jasne...... Bomba sig :3 dzieki...... mam jeszce takigo w zanadrzu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 9:52 am
wie ktos gdzie mozna sciagac piosenki z filmow? Bo potrzebuje jednej piosenki z filmu jay and silent bob do dagrassi i nie umiem jej nigdzie znalesc crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 9:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 9:54 am
*pada na srodku gildii ze zmeczenia* nienawidze wtorkow xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 9:59 am
Omega Sun *pada na srodku gildii ze zmeczenia* nienawidze wtorkow xp me too _-_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 10:01 am
Omega Sun *pada na srodku gildii ze zmeczenia* nienawidze wtorkow xp *Pomaga jej wstać i prowadzi ją w kierunku kanapy* Witaj, na podłodze nie jest zbyt miękko wink .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 10:02 am
Miss_Karina Omega Sun *pada na srodku gildii ze zmeczenia* nienawidze wtorkow xp me too _-_ *pelznie w strone kanapy i podkrada poduszki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 10:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 10:03 am
widze nudy bezemnie mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 10:03 am
Omega Sun Miss_Karina Omega Sun *pada na srodku gildii ze zmeczenia* nienawidze wtorkow xp me too _-_ *pelznie w strone kanapy i podkrada poduszki* mi jest wygodniej na podlodze z glowa na poduszce ^^ a co se stalo ze nienawidzisz wtorkow ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|