|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 2:54 pm
Twisted_Exile mrgreen to milo mrgreen twisted 4laugh luk na nia ... a co masz na sobie? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 2:57 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile mrgreen to milo mrgreen twisted 4laugh luk na nia ... a co masz na sobie? mrgreen mrgreen podejrzewam ze cokolwiek bym nie imala na sobiew zaistnialej sytuacji niedlugo bym to miala na sobie rofl mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 3:00 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile mrgreen to milo mrgreen twisted 4laugh luk na nia ... a co masz na sobie? mrgreen mrgreen podejrzewam ze cokolwiek bym nie imala na sobiew zaistnialej sytuacji niedlugo bym to miala na sobie rofl mrgreen twisted wink Siada na fotelu z swoim oddziałem szturmowym, czrnym kotem zygmuntem zabujca i malwersantem biała kotka katarzyna agentka i szpiegiem i z czyms co za mna łazi i mnie nie puszcza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 3:01 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile mrgreen to milo mrgreen twisted 4laugh luk na nia ... a co masz na sobie? mrgreen mrgreen podejrzewam ze cokolwiek bym nie imala na sobiew zaistnialej sytuacji niedlugo bym to miala na sobie rofl mrgreen twisted wink Siada na fotelu z swoim oddziałem szturmowym, czrnym kotem zygmuntem zabujca i malwersantem biała kotka katarzyna agentka i szpiegiem i z czyms co za mna łazi i mnie nie puszcza. *siada przed generalem i patrzy sie w niegoz uwielbieniem* rofl mrgreen twisted 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 3:03 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile mrgreen to milo mrgreen twisted 4laugh luk na nia ... a co masz na sobie? mrgreen mrgreen podejrzewam ze cokolwiek bym nie imala na sobiew zaistnialej sytuacji niedlugo bym to miala na sobie rofl mrgreen twisted wink Siada na fotelu z swoim oddziałem szturmowym, czrnym kotem zygmuntem zabujca i malwersantem biała kotka katarzyna agentka i szpiegiem i z czyms co za mna łazi i mnie nie puszcza. *siada przed generalem i patrzy sie w niegoz uwielbieniem* rofl mrgreen twisted 4laugh 4laugh 4laugh nareszcie ktos sie patrzy jak nalerzy, czochra włoski i daje buzi w czoło. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 3:07 pm
BeeWolf_san nareszcie ktos sie patrzy jak nalerzy, czochra włoski i daje buzi w czoło. rofl *rozplywa sie pod wplywem calusa* 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 3:09 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san nareszcie ktos sie patrzy jak nalerzy, czochra włoski i daje buzi w czoło. rofl *rozplywa sie pod wplywem calusa* 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh mrgreen twisted wink No i sie ciesze ... Szuka centrum dowodzenia rakietami balistycznymi, czas cos wysadzić. znikam bay cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 3:10 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san nareszcie ktos sie patrzy jak nalerzy, czochra włoski i daje buzi w czoło. rofl *rozplywa sie pod wplywem calusa* 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh mrgreen twisted wink No i sie ciesze ... Szuka centrum dowodzenia rakietami balistycznymi, czas cos wysadzić. znikam bay cool mrgreen papapa slodkich koszmarow whee twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|