|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 1:48 pm
od godziny juz slucham Bacha blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 1:49 pm
Ozzwald wieksza powiadasz... nic nie powiem bo pewnie na durnia bez poczucia humoru wyjde... Pooowiedz, prosze pooowiedz...zaczales to skoncz, po tym poznaje sie mezczyzne...a jak powiesz to dam ci piwo o!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald od godziny juz slucham Bacha blaugh bo muzyka klasyczna to jest to 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Adwokat.Kozy Ha! Polowki sa takie same biggrin .. ale co ja bede tlumaczyl.. i tak wieksza polowa nie zroumie o co mi chodzi.. wink smile *chlip browarka* wieksza powiadasz... nic nie powiem bo pewnie na durnia bez poczucia humoru wyjde... yhy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 1:50 pm
Delein Ozzwald wieksza powiadasz... nic nie powiem bo pewnie na durnia bez poczucia humoru wyjde... Pooowiedz, prosze pooowiedz...zaczales to skoncz, po tym poznaje sie mezczyzne...a jak powiesz to dam ci piwo o! ja jestem abstynentem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 1:50 pm
Aidanna BeeWolf_san Omega odenie uciekła i sie nie odzywa...  przerazila sie ciebie xd Tak a teraz czuje sie tak tak  tak byle jak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 1:51 pm
Ozzwald Delein Ozzwald wieksza powiadasz... nic nie powiem bo pewnie na durnia bez poczucia humoru wyjde... Pooowiedz, prosze pooowiedz...zaczales to skoncz, po tym poznaje sie mezczyzne...a jak powiesz to dam ci piwo o! ja jestem abstynentem ehe... ty.. jasnee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 1:52 pm
Ozzwald Delein Ozzwald wieksza powiadasz... nic nie powiem bo pewnie na durnia bez poczucia humoru wyjde... Pooowiedz, prosze pooowiedz...zaczales to skoncz, po tym poznaje sie mezczyzne...a jak powiesz to dam ci piwo o! ja jestem abstynentem Nie chcesz piwa, to nie...ale powiedz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 1:52 pm
a ja sie tak z ciekawosci spytam - ta libacja i orgia to ma jakas przyczyne czy cos?? razz bo mnie tu przez jakis czas nie bylo i taka niekoniecznie zczajona jestem w zyciu spolecznym (i aspolecznym xD) gildii razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 1:53 pm
Delein Ozzwald Delein Ozzwald wieksza powiadasz... nic nie powiem bo pewnie na durnia bez poczucia humoru wyjde... Pooowiedz, prosze pooowiedz...zaczales to skoncz, po tym poznaje sie mezczyzne...a jak powiesz to dam ci piwo o! ja jestem abstynentem Nie chcesz piwa, to nie...ale powiedz... podpowiedz.... 1/2+1/2=1 1/2=1/2
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 1:53 pm
BeeWolf_san Omega odenie uciekła i sie nie odzywa...  bo jestes niedobry i mnie molestujesz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 1:54 pm
Irinn a ja sie tak z ciekawosci spytam - ta libacja i orgia to ma jakas przyczyne czy cos?? razz bo mnie tu przez jakis czas nie bylo i taka niekoniecznie zczajona jestem w zyciu spolecznym (i aspolecznym xD) gildii razz dzika glupawki dostala i tyle xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 1:54 pm
Irinn a ja sie tak z ciekawosci spytam - ta libacja i orgia to ma jakas przyczyne czy cos?? razz bo mnie tu przez jakis czas nie bylo i taka niekoniecznie zczajona jestem w zyciu spolecznym (i aspolecznym xD) gildii razz Tak! Jestesmy wszyscy niewyzyci seksualnie jak ten skurczysyn! 4laugh rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 1:55 pm
Delein Irinn a ja sie tak z ciekawosci spytam - ta libacja i orgia to ma jakas przyczyne czy cos?? razz bo mnie tu przez jakis czas nie bylo i taka niekoniecznie zczajona jestem w zyciu spolecznym (i aspolecznym xD) gildii razz Tak! Jestesmy wszyscy niewyzyci seksualnie jak ten skurczysyn! 4laugh rofl mrgreen urzadzmy orgie mrgreen twisted wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 1:55 pm
Aidanna a ja myslalam ze bojka jestem.... A NO RUDA I DOBRZE MI Z TYM!!! 3nodding pomylilam sie XD a teraz ide dokonczycz moja boska prace o tolerancji w mojej cholernej szkole oi! zegna sie z wami Towarzysz Mauser oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|