|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 1:26 pm
M-Teen Aidanna BeeWolf_san Zachodzi Omi od tyłu skok i ja juz ma.  bay bay Twist 4laugh ja sie go boje... gonk a kto nie? rolleyes uzyj swojego powerpuff XDjamtadararararaaaam!! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 1:27 pm
O rany rany *^^* *biega w te i we wte* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 1:28 pm
Delein O rany rany *^^* *biega w te i we wte* rofl a ty co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 1:29 pm
BeeWolf_san No wytaj wytaj beb ...  *wyslizguje sie z objec i ucieka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 1:30 pm
Aidanna Delein O rany rany *^^* *biega w te i we wte* rofl a ty co? A bo humora mam, glupawke mam, glodna jestem, jajniki mi sie skrecaja i w ogole xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein O rany rany *^^* *biega w te i we wte* rofl EDIT posta nie bylo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf_san No wytaj wytaj beb ...  *wyslizguje sie z objec i ucieka* Run awaaaaaayyyy!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 1:31 pm
Aidanna M-Teen Aidanna M-Teen Aidanna *pac w lep* na swieta mialy byc domokun nie.. nie prawda T.T to ON mi pozowlił domokun XD *potrzasa nia* jak moglas siostro ulec JEGO mocy xd ale mam za to dwa złote! XD *pokazuje wszytkim i się szczyci*o kusza... dawaj! *rzuca sie na dwa zlote* To pieiekielne dwa zlote!! domokun TO MOOOJE! crying *odpycha brawurke na sciane i ucieka do pudła* mad ruda małpa mad XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein O rany rany *^^* *biega w te i we wte* rofl O rany rany Del zwariowała
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Delein O rany rany *^^* *biega w te i we wte* rofl EDIT posta nie bylo xp A bola jak skurczysyn 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 1:32 pm
M-Teen Aidanna M-Teen Aidanna M-Teen Aidanna *pac w lep* na swieta mialy byc domokun nie.. nie prawda T.T to ON mi pozowlił domokun XD *potrzasa nia* jak moglas siostro ulec JEGO mocy xd ale mam za to dwa złote! XD *pokazuje wszytkim i się szczyci*o kusza... dawaj! *rzuca sie na dwa zlote* To pieiekielne dwa zlote!! domokun TO MOOOJE! crying *odpycha brawurke na sciane i ucieka do pudła* mad ruda małpa mad XDa ja myslalam ze bojka jestem.... A NO RUDA I DOBRZE MI Z TYM!!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 1:33 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 1:34 pm
Delein O rany rany *^^* *biega w te i we wte* rofl corany? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 1:34 pm
Omega Sun BeeWolf_san No wytaj wytaj beb ...  *wyslizguje sie z objec i ucieka* Run Omega Run
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 1:35 pm
Adwokat.Kozy Delein O rany rany *^^* *biega w te i we wte* rofl corany? wink O rany mam cie! *lapie go wpol*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|