|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 8:35 am
Sayokun uh sory to te hormony już nie będe xd [Podchodzi od tyłu o wbija strzykawkę w tyłek] To cie uspokoji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 8:35 am
Sayokun uh sory to te hormony już nie będe xd xd ... *schodzi z szafy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 8:36 am
BeeWolf [Przylatuje z wiatrem jako kawałęk BAwełny ..Ląduje na kanapie i zamienia sie w OOoo ...nie mam na sobie spodni redface ] Siema Wam moi zbieracze !!! cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 8:36 am
swir witam ponownie wszystkich 4laugh witaj *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 8:37 am
BeeWolf [Przylatuje z wiatrem jako kawałęk BAwełny ..Ląduje na kanapie i zamienia sie w OOoo ...nie mam na sobie spodni redface ] Siema Wam moi zbieracze !!! Avsko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_00 Labudziak wired_00 aha , a ty w co chcesz sie bawić? ??.*wchodzi* bawić? dziwnie mi sie to kojarzy! wireduś!! z kąd ty masz kase na tą kurtke, ostatni raz ci coś kupuje! była tania , tye samo co sweterek a spodnie? też koło 500g ..ale przyznam..wyglądasz całkiem nieźle..jak byś jeszcze miała czarne włosy ahh.. *zamarzył sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam ponownie wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
swir witam ponownie wszystkich czejść ponownie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 8:38 am
swir witam ponownie wszystkich cze stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 8:39 am
Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 aha , a ty w co chcesz sie bawić? ??.*wchodzi* bawić? dziwnie mi sie to kojarzy! wireduś!! z kąd ty masz kase na tą kurtke, ostatni raz ci coś kupuje! była tania , tye samo co sweterek a spodnie? też koło 500g ..ale przyznam..wyglądasz całkiem nieźle..jak byś jeszcze miała czarne włosy ahh.. *zamarzył sie* spodnie stare , jAk bys niezauwazył , niepamietasz jak miałam tylko te spodnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 8:39 am
swir witam ponownie wszystkich nio psheciesh cie witalam xd *przytulas ponownie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 8:40 am
Sayokun swir witam ponownie wszystkich cze stare co tam słychac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 8:40 am
Lethiel Sayokun uh sory to te hormony już nie będe xd xd ... *schodzi z szafy* No jasne, że nie bedzie dostał Końską dawke środka uspakajającego ...!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 8:41 am
wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 aha , a ty w co chcesz sie bawić? ??.*wchodzi* bawić? dziwnie mi sie to kojarzy! wireduś!! z kąd ty masz kase na tą kurtke, ostatni raz ci coś kupuje! była tania , tye samo co sweterek a spodnie? też koło 500g ..ale przyznam..wyglądasz całkiem nieźle..jak byś jeszcze miała czarne włosy ahh.. *zamarzył sie* spodnie stare , jAk bys niezauwazył , niepamietasz jak miałam tylko te spodnie? spoko biggrin ...... zgrywam sie przeciesz.... ..aha...ale jak sie dorobisz większej sumki..to chyba oddasz swojemu najleprzemu kumplowi to co ci "dał" co nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|