|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 1:26 pm
BeeWolf_san To dobry powod, podaj mi piwo kobieto wink wrrrrr...jak...sobie...general...zyczy...*rzuca w niego butelkami taniego piwa* rofl mrgreen twisted wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 1:28 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san To dobry powod, podaj mi piwo kobieto wink wrrrrr...jak...sobie...general...zyczy...*rzuca w niego butelkami taniego piwa* rofl mrgreen twisted wink heart dziekuje łapie itwiera i sie ksztusi, fe co to jest ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 1:30 pm
Welcome Ozual , your Gaia Gold: 7385 mmh co za to mozna kupic... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 1:31 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san To dobry powod, podaj mi piwo kobieto wink wrrrrr...jak...sobie...general...zyczy...*rzuca w niego butelkami taniego piwa* rofl mrgreen twisted wink heart dziekuje łapie itwiera i sie ksztusi, fe co to jest ? tanie piwo prosto z biedronki 4laugh *samam otiera debowe i sie przysysa do niego* 4laugh mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 1:32 pm
Ozual Welcome Ozual , your Gaia Gold: 7385 mmh co za to mozna kupic... mrgreen mi oddaj,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san To dobry powod, podaj mi piwo kobieto wink wrrrrr...jak...sobie...general...zyczy...*rzuca w niego butelkami taniego piwa* rofl mrgreen twisted wink heart dziekuje łapie itwiera i sie ksztusi, fe co to jest ? tanie piwo prosto z biedronki 4laugh *samam otiera debowe i sie przysysa do niego* 4laugh mrgreen twisted Patrzy sie na nia z porzadaniem w oczach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Ozual Welcome Ozual , your Gaia Gold: 7385 mmh co za to mozna kupic... mrgreen mi oddaj, lepiej moze se siga zamowie u kogos .. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 1:34 pm
Ozual BeeWolf_san Ozual Welcome Ozual , your Gaia Gold: 7385 mmh co za to mozna kupic... mrgreen mi oddaj, lepiej moze se siga zamowie u kogos .. xd za 7 tys oddam ci swojego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 1:37 pm
BeeWolf_san Ozual BeeWolf_san Ozual Welcome Ozual , your Gaia Gold: 7385 mmh co za to mozna kupic... mrgreen mi oddaj, lepiej moze se siga zamowie u kogos .. xd za 7 tys oddam ci swojego. heh juz go sobie zapisalem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 1:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 1:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 2:11 pm
halo!! jest tu ktos?? boje sie T-T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 10:19 pm
witam .... kurde ja chory jak diabli a starzy mi do budy rozkaz daja isc gonk gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 11:30 pm