|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 11:53 am
Siema Poin ty zboczuchu biggrin xd
A niech niezwaza na 3 cm wglebienie..., musi pokazac kto jest lepszy, maszyna czy czlowiek razz Niech go nauczy posluszenstwa razz biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 11:54 am
Delein Zaraz oszaleje! Przed formatem nie drukowal, a skanowal... A teraz drukuje, a nie skanuje! Witaj o kwieciesta. I nie martw się - u mnie na 486 raz próbowałem cośwydrukować na igłowej. Najpierw jej nie wykryło ,potem powiedział mi komp że ta drukarka to 365 nowych portów szeregowych , potem wydrukowała screen pulpitu i sie rozjebała.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 11:55 am
PointZer0 Aidanna a co ty zglana swojemu przywaliles talk2hand Nie noszę glanów. Zresztą kto nosi glany w mieszkaniu... Jeżeli coś noszę to Magnum Hi-tech Leather, ale czub to mają miękki. To buty taktyczne a nie do kopania leżącego. A kopnąłem stopą w kapciu. moj brat czasem nosi jak mu sie sciagac nie chce xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 11:55 am
Bardier Siema Poin ty zboczuchu biggrin xd A niech niezwaza na 3 cm wglebienie..., musi pokazac kto jest lepszy, maszyna czy czlowiek razz Niech go nauczy posluszenstwa razz biggrin xd Też fakt xd No nieee... nie chce być zboczuchem... Wystarczy że mnie Rynn nazywa Zero-zbo-chan sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 11:57 am
Aidanna moj brat czasem nosi jak mu sie sciagac nie chce xd To ja bym u Ciebei dywanu czyścić nie chciał...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 11:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 11:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 11:59 am
Ozzwald ja mam wglebienie po tym jak mi sie kiedys z raczek wyslizgnal... blaugh Oi Oprawcze nie-nieletnich. No mi jedyne co się wyślizgneło to wiazanka pruska
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 11:59 am
PointZer0 Aidanna moj brat czasem nosi jak mu sie sciagac nie chce xd To ja bym u Ciebei dywanu czyścić nie chciał... nie no wyciera buty przed wejsciem do domu i dywan zawsze jest czysty.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 12:00 pm
Moj kumel informatyk raz sie wnerwil na kompa w swojej pracy w jego firmie, akurat bylem u niego w odwiedzinach... rabnal najpierw kubkiem z kawa w klawiature (rozwalila sie na 2 czesci), potem jebnal kopniaka w obudowe, tak mocno rabnal ze obudowa zleciala a plyta glowna sie rozpieprzyla... xd Prze koles... a wszystko dlatego ze mial zly dzien itd. i Internet z GG niechcial mu dzialac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 12:01 pm
Bardier Moj kumel informatyk raz sie wnerwil na kompa w swojej pracy w jego firmie, akurat bylem u niego w odwiedzinach... rabnal najpierw kubkiem z kawa w klawiature (rozwalila sie na 2 czesci), potem jebnal kopniaka w obudowe, tak mocno rabnal ze obudowa zleciala a plyta glowna sie rozpieprzyla... xd Prze koles... a wszystko dlatego ze mial zly dzien itd. i Internet z GG niechcial mu dzialac xd internet powoduje choroby psychiczne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 12:04 pm
PointZer0 Bardier Siema Poin ty zboczuchu biggrin xd A niech niezwaza na 3 cm wglebienie..., musi pokazac kto jest lepszy, maszyna czy czlowiek razz Niech go nauczy posluszenstwa razz biggrin xd Też fakt xd No nieee... nie chce być zboczuchem... Wystarczy że mnie Rynn nazywa Zero-zbo-chan sweatdrop Hahaha dobre "Zero-zbo-chan" - wow... ale Rynn ma pomysly biggrin xd Papa Delein... pamietaj rabnac kompa na dobranoc w matryce... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 12:04 pm
Ozzwald Bardier Moj kumel informatyk raz sie wnerwil na kompa w swojej pracy w jego firmie, akurat bylem u niego w odwiedzinach... rabnal najpierw kubkiem z kawa w klawiature (rozwalila sie na 2 czesci), potem jebnal kopniaka w obudowe, tak mocno rabnal ze obudowa zleciala a plyta glowna sie rozpieprzyla... xd Prze koles... a wszystko dlatego ze mial zly dzien itd. i Internet z GG niechcial mu dzialac xd internet powoduje choroby psychiczne... Albo ciężkie obrażenia u osób postronnych które dostaja w nogę monitorem. Z dwojga złego wolę chorobę psychiczną.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 12:05 pm
Bardier Moj kumel informatyk raz sie wnerwil na kompa w swojej pracy w jego firmie, akurat bylem u niego w odwiedzinach... rabnal najpierw kubkiem z kawa w klawiature (rozwalila sie na 2 czesci), potem jebnal kopniaka w obudowe, tak mocno rabnal ze obudowa zleciala a plyta glowna sie rozpieprzyla... xd Prze koles... a wszystko dlatego ze mial zly dzien itd. i Internet z GG niechcial mu dzialac xd nie no nie zle... jakis uzalerzniony czy co... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|