|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 10:49 am
~~lena-undesaid~~ Ozual eh zlapalem sdzis 9 boldurow... czego? sweatdrop medium fish w durem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 10:50 am
oho, gliwice znowu rzadza mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 10:51 am
~~lena-undesaid~~ oho, gliwice znowu rzadza mrgreen biggrin tak ma byc blaugh biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 10:53 am
Petete_pogromca ~~lena-undesaid~~ oho, gliwice znowu rzadza mrgreen biggrin tak ma byc blaugh biggrin no ba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 10:54 am
...Slascy separatysci rules. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 10:55 am
~~lena-undesaid~~ Petete_pogromca ~~lena-undesaid~~ oho, gliwice znowu rzadza mrgreen biggrin tak ma byc blaugh biggrin no ba xd trzeba to utrzymac .. kto ma karabin XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 10:57 am
Iael ~~lena-undesaid~~ Petete_pogromca ~~lena-undesaid~~ oho, gliwice znowu rzadza mrgreen biggrin tak ma byc blaugh biggrin no ba xd trzeba to utrzymac .. kto ma karabin XD xd ty.. ty... ty normalnie zadny wladzy jestes, no! xd edit: ave rufus!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Petete_pogromca a gdzie sie Iael podzial?? question akuku *puka w dynke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RUFUS.ABBYSINIAN ...Slascy separatysci rules. ninja Ja jestem jedna noga na Slasku. I polowa duszy, no...
Dobry ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 10:58 am
Iael ~~lena-undesaid~~ Petete_pogromca ~~lena-undesaid~~ oho, gliwice znowu rzadza mrgreen biggrin tak ma byc blaugh biggrin no ba xd trzeba to utrzymac .. kto ma karabin XD lepiej to zalatwic w bardziej pokojowy sposub (rozruba po meczu) *bierze palke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 10:59 am
~~lena-undesaid~~ Iael ~~lena-undesaid~~ Petete_pogromca ~~lena-undesaid~~ oho, gliwice znowu rzadza mrgreen biggrin tak ma byc blaugh biggrin no ba xd trzeba to utrzymac .. kto ma karabin XD xd ty.. ty... ty normalnie zadny wladzy jestes, no! xd edit: ave rufus! włahahahahahahaha twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 11:01 am
Ibris RUFUS.ABBYSINIAN ...Slascy separatysci rules. ninja Ja jestem jedna noga na Slasku. I polowa duszy, no...
Dobry ^^Bry wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...A ja lece grac w DoW'a! ...Space Marines - attaack!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Petete_pogromca Iael ~~lena-undesaid~~ Petete_pogromca ~~lena-undesaid~~ oho, gliwice znowu rzadza mrgreen biggrin tak ma byc blaugh biggrin no ba xd trzeba to utrzymac .. kto ma karabin XD lepiej to zalatwic w bardziej pokojowy sposub (rozruba po meczu) *bierze palke* kominiarka 10zl, kij bejsbolowy 100zl, wraznie z meczu - bezcenne. Amen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|