|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 9:08 am
Twisted_Exile rofl brydzin mrgreen twisted bry
co za szajs, last.fm palyer mi padl mad *powarkuje sobie* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 9:09 am
Baliaur Twisted_Exile rofl brydzin mrgreen twisted bry
co za szajs, last.fm palyer mi padl mad *powarkuje sobie* rofl sopelku czemu milkasz na tlenie?O.o mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 9:10 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile rofl brydzin mrgreen twisted bry
co za szajs, last.fm palyer mi padl mad *powarkuje sobie* rofl sopelku czemu milkasz na tlenie?O.o mrgreen twisted NieodzywamSieNaTLenie if nie siedze na windozie pirate
czykaj kwilke razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 9:12 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile rofl brydzin mrgreen twisted bry
co za szajs, last.fm palyer mi padl mad *powarkuje sobie* rofl sopelku czemu milkasz na tlenie?O.o mrgreen twisted NieodzywamSieNaTLenie if nie siedze na windozie pirate
czykaj kwilke razz dobra tam nic waznego nie kce tak kcialm ci tylek potruc mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 9:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 9:25 am
siemasz szkraby whee ja tylko na chwilke wpadlam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 9:27 am
Miss_Karina siemasz szkraby whee ja tylko na chwilke wpadlam 3nodding siemka wiaty w tych zatloczonych progach rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 9:29 am
Twisted_Exile Miss_Karina siemasz szkraby whee ja tylko na chwilke wpadlam 3nodding siemka wiaty w tych zatloczonych progach rofl mrgreen twisted rofl rzeczywiscie bardzo zatloczone wink xd jak tam u was? mrgreen ja sie wqrzam troszke, bo w koncu mam Pottera i Czare Ognia, ale nie chce odtwarzac T_____________T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 9:31 am
Miss_Karina siemasz szkraby whee ja tylko na chwilke wpadlam 3nodding *Wskakuje na ramionkai czochra fryza*
jak zwykle
zawsze zabiegana
kiedy ty masz czas dla siebie ??
*tuli ja bardzo mocno ale delikatnie wink *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 9:34 am
Julka Miss_Karina siemasz szkraby whee ja tylko na chwilke wpadlam 3nodding *Wskakuje na ramionkai czochra fryza*
jak zwykle
zawsze zabiegana
Juuulcia!!! =^^= nie wiem jak ja znajduje odrobine czasu dla siebi e i na gaie i na inne takie drobnostki.... V.v jak sie masz? ^^ i co u ciebie? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 9:34 am
Miss_Karina Twisted_Exile Miss_Karina siemasz szkraby whee ja tylko na chwilke wpadlam 3nodding siemka wiaty w tych zatloczonych progach rofl mrgreen twisted rofl rzeczywiscie bardzo zatloczone wink xd jak tam u was? mrgreen ja sie wqrzam troszke, bo w koncu mam Pottera i Czare Ognia, ale nie chce odtwarzac T_____________T u mnie zmeczonie rofl rofl a czemu nie odtwarza? ninja Czesc Julka mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 9:36 am
Miss_Karina Julka Miss_Karina siemasz szkraby whee ja tylko na chwilke wpadlam 3nodding *Wskakuje na ramionkai czochra fryza*
jak zwykle
zawsze zabiegana
Juuulcia!!! =^^= nie wiem jak ja znajduje odrobine czasu dla siebi e i na gaie i na inne takie drobnostki.... V.v jak sie masz? ^^ i co u ciebie? ^^Choc na gg jak mozesz rofl
ale ogulem jest ok
choc pokrzyzowaly mi sie plany troche
hej Twisted mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 9:36 am
Twisted_Exile Miss_Karina Twisted_Exile Miss_Karina siemasz szkraby whee ja tylko na chwilke wpadlam 3nodding siemka wiaty w tych zatloczonych progach rofl mrgreen twisted rofl rzeczywiscie bardzo zatloczone wink xd jak tam u was? mrgreen ja sie wqrzam troszke, bo w koncu mam Pottera i Czare Ognia, ale nie chce odtwarzac T_____________T u mnie zmeczonie rofl rofl a czemu nie odtwarza? ninja Czesc Julka mrgreen twisted nie wiem dlaczego nie odtwarza T^T inne filmy co sa na tej samej plytce co czara Ognia odtwarzaja sie przeslicznie, tylko to nie..... T^T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 9:37 am
Twisted_Exile u mnie zmeczonie rofl rofl a czemu nie odtwarza? ninja Czesc Julka mrgreen twisted a Ty bys chciala HP odtwarzac? razz //fju: Lech Janerka - [Fiu, fiu... #02] W naturze mamy ciagly ruch [4:11]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 9:39 am
Miss_Karina Twisted_Exile Miss_Karina Twisted_Exile Miss_Karina siemasz szkraby whee ja tylko na chwilke wpadlam 3nodding siemka wiaty w tych zatloczonych progach rofl mrgreen twisted rofl rzeczywiscie bardzo zatloczone wink xd jak tam u was? mrgreen ja sie wqrzam troszke, bo w koncu mam Pottera i Czare Ognia, ale nie chce odtwarzac T_____________T u mnie zmeczonie rofl rofl a czemu nie odtwarza? ninja Czesc Julka mrgreen twisted nie wiem dlaczego nie odtwarza T^T inne filmy co sa na tej samej plytce co czara Ognia odtwarzaja sie przeslicznie, tylko to nie..... T^T ale co czarny obraz czy wszystko "Zwija "sie do paska nawigacyjnego czy jakis blad ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|