|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 5:23 am
Ozzwald a potem zamiast sukni twoj brzusio by falowal... A tanczac wszystkich bym zbumpowala :] Dlatego bede znowu chodzic na fitness wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 5:31 am
Delein Ozzwald a potem zamiast sukni twoj brzusio by falowal... A tanczac wszystkich bym zbumpowala :] Dlatego bede znowu chodzic na fitness wink chodz chodz... bo jak nie bedziesz chodzic to w swoje kolorowe majteczki sie nie ziescisz.. a fajnie sie na nie patrzylo... mrgreen ide papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 5:34 am
Ozzwald Delein Ozzwald a potem zamiast sukni twoj brzusio by falowal... A tanczac wszystkich bym zbumpowala :] Dlatego bede znowu chodzic na fitness wink chodz chodz... bo jak nie bedziesz chodzic to w swoje kolorowe majteczki sie nie ziescisz.. a fajnie sie na nie patrzylo... mrgreen ide papa XD Nu ja tez sie zbieram...jade do Adwokata...pewno damy znac w przerwie miedzy oddawaniem czci Kozie, a leniuchowaniem...si ja! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 6:06 am
jestem saaam... jak paaaleec, albo ccoooos... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 6:31 am
kto mi pomoże?
co to za format .mpc ? i czym go otworzyc? (probowalem media player classic ale nic z tego) help...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 6:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 6:41 am
ma ktos moze nieuzywane przynety? chetnie przyjme.... dzis 7 bulderow zlapalem ^^ 9 tuna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 6:43 am
wygladasz jak zacpany columbijczyk VooDoo... witaj mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 6:49 am
Ozual wygladasz jak zacpany columbijczyk VooDoo... witaj mrgreen Hehe - moj Avatar tak wyglada biggrin Jestem Amerykaninem razz , ale jaram duzo - to mzoe dlatego wygladam jak Columbijczyk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 6:54 am
Foo: Blur - [The best of Blur #10] Girls And Boys [4:19]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 6:54 am
Bardier Ozual wygladasz jak zacpany columbijczyk VooDoo... witaj mrgreen Hehe - moj Avatar tak wyglada biggrin Jestem Amerykaninem razz , ale jaram duzo - to mzoe dlatego wygladam jak Columbijczyk ide polowic.... zazwyczaj spalam pol zombiakow ale tobie dam pozyc... troche twisted *wziol wedke, przynete i wyruszyl do durem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 6:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 7:04 am
Lavagetas_heqetai kto mi pomoże? co to za format .mpc ? i czym go otworzyc? (probowalem media player classic ale nic z tego) help... Media Player Clasic odpalgoMedia player Claickiem http://sourceforge.net/projects/guliverkli/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 7:07 am
BeeWolf_san Lavagetas_heqetai kto mi pomoże? co to za format .mpc ? i czym go otworzyc? (probowalem media player classic ale nic z tego) help... Media Player Clasic odpalgoMedia player Claickiem http://sourceforge.net/projects/guliverkli/ musepack....... foobar domyslnie odtwarza.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 7:09 am
opcy BeeWolf_san Lavagetas_heqetai kto mi pomoże? co to za format .mpc ? i czym go otworzyc? (probowalem media player classic ale nic z tego) help... Media Player Clasic odpalgoMedia player Claickiem http://sourceforge.net/projects/guliverkli/ musepack....... foobar domyslnie odtwarza..... no i we dwa rozwiazały my problema, meskiego problema kredka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|