|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 1:28 pm
Ozzwald degenerat no co? wyglupiam sie stare nie mow ze zabronione bo cie wysmieje rob co chcesz wiec o co ci lata bo nie bardzo rozumiem? klimakterium przechodzisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 1:31 pm
degenerat Ozzwald degenerat no co? wyglupiam sie stare nie mow ze zabronione bo cie wysmieje rob co chcesz wiec o co ci lata bo nie bardzo rozumiem? klimakterjum przechodzisz? *udaje że rozumie przedostatnie słowo ninja *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 1:31 pm
hom ha! *pełzu pełzu pełzu* ale mam boskiego fryza, nie? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 1:33 pm
degenerat Ozzwald degenerat no co? wyglupiam sie stare nie mow ze zabronione bo cie wysmieje rob co chcesz wiec o co ci lata bo nie bardzo rozumiem? klimakterjum przechodzisz? klimakterjum sie mnie nie tyczy.. deprei tez nie mniewam bo dostarczam sobie witaminy... wlasciwie to o nic mi chodzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 1:35 pm
Ozzwald degenerat Ozzwald degenerat no co? wyglupiam sie stare nie mow ze zabronione bo cie wysmieje rob co chcesz wiec o co ci lata bo nie bardzo rozumiem? klimakterjum przechodzisz? klimakterjum sie mnie nie tyczy.. deprei tez nie mniewam bo dostarczam sobie witaminy... wlasciwie to o nic mi chodzi... kuuusza nie no ty to naprawde gorszy pojeb niz ja jestesz rofl stanowisz dla mnie zagrozenie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 1:36 pm
PointZer0 degenerat Ozzwald degenerat no co? wyglupiam sie stare nie mow ze zabronione bo cie wysmieje rob co chcesz wiec o co ci lata bo nie bardzo rozumiem? klimakterjum przechodzisz? *udaje że rozumie przedostatnie słowo ninja * Klimakterjum to okres kilku lat przed i kilku lat po menopauzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
degenerat Ozzwald degenerat Ozzwald degenerat no co? wyglupiam sie stare nie mow ze zabronione bo cie wysmieje rob co chcesz wiec o co ci lata bo nie bardzo rozumiem? klimakterjum przechodzisz? klimakterjum sie mnie nie tyczy.. deprei tez nie mniewam bo dostarczam sobie witaminy... wlasciwie to o nic mi chodzi... kuuusza nie no ty to naprawde gorszy pojeb niz ja jestesz rofl stanowisz dla mnie zagrozenie rofl konkurencje trzeba tepic ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wskakooje przez okno i kuca pod nim kładąc karabin snajperski na podłodze, za oknem przejeżdża z wielką szybkością czarny mercedes* uff... pojechali *wstaje* witam wszystkich blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 1:39 pm
Sir_Snajper *wskakooje przez okno i kuca pod nim kładąc karabin snajperski na podłodze, za oknem przejeżdża z wielką szybkością czarny mercedes* uff... pojechali *wstaje* witam wszystkich blaugh cze.. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 1:41 pm
M-Teen konkurencje trzeba tepic ninja a moge zaczac od ciebie? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 1:41 pm
M-Teen Sir_Snajper *wskakooje przez okno i kuca pod nim kładąc karabin snajperski na podłodze, za oknem przejeżdża z wielką szybkością czarny mercedes* uff... pojechali *wstaje* witam wszystkich blaugh cze.. rolleyes Eee... cos nie tak question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 1:42 pm
degenerat Klimakterjum to okres kilku lat przed i kilku lat po menopauzie *notuje notuje ninja *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 1:46 pm
PointZer0 degenerat Klimakterjum to okres kilku lat przed i kilku lat po menopauzie *notuje notuje ninja * sprawdza stawia 5, nio jaki grzeczny chlopczyk, wszystko ladnie napisal twisted masz cukierka w nagrode rofl nie bedzie z paszczy ci jechac, polecam, sprawdzilem na sobie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 1:46 pm
*trzesie sie z zimna* cholera, jakos tu zimno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 1:47 pm
*kopie kompter* wolniejszy od slimola jakiegos... kutro nie ma basta informatyk zgine domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|