|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:19 pm
Toolek Dżeeeem dobry!!! rofl Toolek is back! xd toolek szok witka gdansk biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
nie znamy sie ;] *podaje dłoń* witaj *dyga*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ee yyy kaj ty jestes??? szpieg???? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:20 pm
Co tam nowego? wink Od H2k5 mnie nie było razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Baliaur Ita Lockheart Baliaur Zauwazylam bardzo wymownego posta ninja *polewa Icie bimbru* mrgreen o dzikuje o pani za ten dar *popija przepyszny bimber * ah ... noc jest młoda biggrin Noc taka mloda, a my jeszcze trzezwi.......... mrgreen
te Kaktus masz cos do ZomBie? a zjesc Ci mozg? mad rofl Yeti obroni moj mozg twisted a ciebie zamienie w kupke popiolu *wycelowal rekawicami prosto w Bali* *podchodzi do niego niewzruszona, otwiera mu czaszke, wklada laske dynamitu, podbala i ucieka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart Toolek Dżeeeem dobry!!! rofl Toolek is back! xd toolek szok witka gdansk biggrin A jak? Gdańsk ROX! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:22 pm
Toolek Ita Lockheart Toolek Dżeeeem dobry!!! rofl Toolek is back! xd toolek szok witka gdansk biggrin A jak? Gdańsk ROX! pirate yeah!!!! o przypomniało mi sie ze niedługo ide na koncert muhahahahaha biggrin duzo komandosa biggrin !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart Toolek Ita Lockheart Toolek Dżeeeem dobry!!! rofl Toolek is back! xd toolek szok witka gdansk biggrin A jak? Gdańsk ROX! pirate yeah!!!! o przypomniało mi sie ze niedługo ide na koncert muhahahahaha biggrin duzo komandosa biggrin !!! agropol.... rullez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen nie znamy sie ;] *podaje dłoń* witaj *dyga* milo mi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:23 pm
Ita Lockheart Toolek Ita Lockheart Toolek Dżeeeem dobry!!! rofl Toolek is back! xd toolek szok witka gdansk biggrin A jak? Gdańsk ROX! pirate yeah!!!! o przypomniało mi sie ze niedługo ide na koncert muhahahahaha biggrin duzo komandosa biggrin !!! A kiedy i kto gra? question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:23 pm
Baliaur *podchodzi do niego niewzruszona, otwiera mu czaszke, wklada laske dynamitu, podbala i ucieka* juhu! fajerwerki! domokun *siadana swoim fotelu, naklada okulary od słońce, mineralka, ciastka ryzowe* cool *SPEKTAKL*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:24 pm
uee... nawet sobie czlowiek porysowac nie moze bo wszytsko pochowane mam *siada na fotelu* nuuudze sie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:24 pm
brywieczor... ^^ *zadowolona*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:25 pm
Ibris brywieczor... ^^ *zadowolona* siemanko biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:25 pm
Ozual Ita Lockheart Toolek Ita Lockheart Toolek Dżeeeem dobry!!! rofl Toolek is back! xd toolek szok witka gdansk biggrin A jak? Gdańsk ROX! pirate yeah!!!! o przypomniało mi sie ze niedługo ide na koncert muhahahahaha biggrin duzo komandosa biggrin !!! agropol.... rullez stare masz wąty do zombie ... ja jestem zombie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|