|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:11 pm
Lavagetas_heqetai Omega Sun Lavagetas_heqetai Omi uciekaj- powstrzymam go na tyle na ile sie da! ;D *chowa sie za plecami* ja sie go boje gonk wszyscy sie boimy ;D mwaahaahhaah *strumien krzyzowy ogniem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:12 pm
Ozual Lavagetas_heqetai Ozual Twisted_Exile Lavagetas_heqetai Twisted_Exile w jaki sensie*wierci sie pod jego koszula* mrgreen twisted no ze sie nic nie stanie ;D - spokojnie- mam tam czułe miejsca ;D e tam *wierciu wierciu* a co taka wielka yttragedia jakby cs sie stalo pirate mrgreen twisted Lava.... uwazaj... ona am zabki.... jeszcze ci cos odgryzie albo wyssie krew!! *szturcha twisted rozpalana rekawica* gdzie mi z tym ogniem! *przetopil lancuch* mwahahah *zaczol strzelac w Lave strumieniami ognia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:13 pm
Omi, skad masz et ciuszki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:13 pm
Baliaur Ita Lockheart Baliaur Zauwazylam bardzo wymownego posta ninja *polewa Icie bimbru* mrgreen o dzikuje o pani za ten dar *popija przepyszny bimber * ah ... noc jest młoda biggrin Noc taka mloda, a my jeszcze trzezwi.......... mrgreen
te Kaktus masz cos do ZomBie? a zjesc Ci mozg? mad rofl Yeti obroni moj mozg twisted a ciebie zamienie w kupke popiolu *wycelowal rekawicami prosto w Bali*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:15 pm
Ozual no niech cie bedzie *powoly odsuwa sie w pozycji obrnnej przodem do M Teen* zombiaki!! nadal czuje zombiaki!! masz u-ro-je-nia! ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:15 pm
~~lena-undesaid~~ Omi, skad masz et ciuszki? Kupilam u Sashy 3nodding (sa tez inne kolory) (Wczoraj byla nowa dostawa ubranek: u Iana, Moiry, Edmunda, Sashy i w sklepie z kapeluszami)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:16 pm
Omega Sun ~~lena-undesaid~~ Omi, skad masz et ciuszki? Kupilam u Sashy 3nodding (sa tez inne kolory) (Wczoraj byla nowa dostawa ubranek: u Iana, Moiry, Edmunda, Sashy i w sklepie z kapeluszami) sweterek *uspokoil sie i znow otepial*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:16 pm
Dżeeeem dobry!!! rofl Toolek is back! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:17 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ita Lockheart Baliaur Zauwazylam bardzo wymownego posta ninja *polewa Icie bimbru* mrgreen o dzikuje o pani za ten dar *popija przepyszny bimber * ah ... noc jest młoda biggrin Noc taka mloda, a my jeszcze trzezwi.......... mrgreen
te Kaktus masz cos do ZomBie? a zjesc Ci mozg? mad rofl ma ktos do nas wąty ????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Ozual no niech cie bedzie *powoly odsuwa sie w pozycji obrnnej przodem do M Teen* zombiaki!! nadal czuje zombiaki!! masz u-ro-je-nia! ;Dto zdejmij to szmatke z glowy *patrzy zezem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toolek Dżeeeem dobry!!! rofl Toolek is back! xd bry-dzien-do
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:18 pm
kij wam w oczko... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:18 pm
Omega Sun ~~lena-undesaid~~ Omi, skad masz et ciuszki? Kupilam u Sashy 3nodding (sa tez inne kolory) (Wczoraj byla nowa dostawa ubranek: u Iana, Moiry, Edmunda, Sashy i w sklepie z kapeluszami) O.o pare dni temu ejszcze ni bylo.. kufa. a ja mam 12 g gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|