|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:52 am
Twisted_Exile Lavagetas_heqetai Twisted_Exile nie wydusimy z Ciebie ile sie da az sie uda pirate mrgreen twisted heart a co ja- jakis byk rozp�‚odowy? ;P najpierw trzeba zaplanowac rodzine ;D no chyba ze zaliczy sie wpadke ;] nie zadnje wpadki nie bedzie pirate twisted pozostaje mi zaufac Twojemu przeczuciu? :> ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:53 am
Aidanna Omega Sun Aidanna ale ja jestem adoptowanie dziecko leny... a on jest moim ojczymem xd to nie mozesz zadac alimentow *zasypuje ja ustawami i kodeksami* *wydostaje sie spod sterty czegos* bosh eek ha-ha! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Omega Sun Aidanna ale ja jestem adoptowanie dziecko leny... a on jest moim ojczymem xd to nie mozesz zadac alimentow *zasypuje ja ustawami i kodeksami* *wydostaje sie spod sterty czegos* bosh eek sama rozumiesz... musze praktykowac to, czego ucza mnie na studiach- biurokracji i utrudniania ludziom zycia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Twisted_Exile Lavagetas_heqetai Twisted_Exile nie wydusimy z Ciebie ile sie da az sie uda pirate mrgreen twisted heart a co ja- jakis byk rozp�‚odowy? ;P najpierw trzeba zaplanowac rodzine ;D no chyba ze zaliczy sie wpadke ;] nie zadnje wpadki nie bedzie pirate twisted pozostaje mi zaufac Twojemu przeczuciu? :> ;P w jaki sensie*wierci sie pod jego koszula* mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:57 am
Twisted_Exile w jaki sensie*wierci sie pod jego koszula* mrgreen twisted no ze sie nic nie stanie ;D - spokojnie- mam tam czułe miejsca ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:57 am
Omega Sun Aidanna Omega Sun Aidanna ale ja jestem adoptowanie dziecko leny... a on jest moim ojczymem xd to nie mozesz zadac alimentow *zasypuje ja ustawami i kodeksami* *wydostaje sie spod sterty czegos* bosh eek sama rozumiesz... musze praktykowac to, czego ucza mnie na studiach- biurokracji i utrudniania ludziom zycia blaugh *gapi sie jak zahinotyzowany na sweterek Omi* sweterek... taki zielony... sweterek *otepial* sweterek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:58 am
Zauwazylam bardzo wymownego posta ninja *polewa Icie bimbru* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zombie!!!! zabic!!!! spalic!!!! pocwiartowac!!!! zjesc!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:59 am
Lavagetas_heqetai Twisted_Exile w jaki sensie*wierci sie pod jego koszula* mrgreen twisted no ze sie nic nie stanie ;D - spokojnie- mam tam czułe miejsca ;D e tam *wierciu wierciu* a co taka wielka yttragedia jakby cs sie stalo pirate mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:01 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:02 pm
Twisted_Exile Lavagetas_heqetai Twisted_Exile w jaki sensie*wierci sie pod jego koszula* mrgreen twisted no ze sie nic nie stanie ;D - spokojnie- mam tam czułe miejsca ;D e tam *wierciu wierciu* a co taka wielka yttragedia jakby cs sie stalo pirate mrgreen twisted zadna ale nie nazwiemy go Majklosz co? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|