|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:07 am
~~lena-undesaid~~ PointZer0 Aidanna PointZer0 Aidanna niech alimenty placi jak sie nie przyznaje xd ale ja nie mam zadnych kwiatkow... nie moge znalesc w tym glupim gaia towns... a moj bukiecik dostalam 4laugh heart Aaa... no tak , przypomniało mi się... Ten dokument o adopcji z moim podrobionym podpisem... eee... no wiesz co.... nikt nie kocha biednej sierotki Rodzynka crying Ja tylko nie kocham jak mnie ktoś wrabia w ojcostwo alimentacyjne... nikt ncie nie wrabia!@ zgodziels sie, a teraz tego nie pamietasz!! domokun matka lena sie wkurzyla ninja RUN AWAYYYY!!! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:08 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:09 am
BeeWolf_san phe to dopiero poczatek, pewnie po pierwszym roku wam jak i mi odpadnie połowa ludzi. Pewnie tak... Na razie martwię sie o siebie a nie o innych... Na szczęście logika nam odejdzie w tym semestrze na korzysć ekonomii...zawsze jakoś to bardziej ogarniałem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:10 am
PointZer0 BeeWolf_san phe to dopiero poczatek, pewnie po pierwszym roku wam jak i mi odpadnie połowa ludzi. Pewnie tak... Na razie martwię sie o siebie a nie o innych... Na szczęście logika nam odejdzie w tym semestrze na korzysć ekonomii...zawsze jakoś to bardziej ogarniałem... Ekonomia jest banalna wystarczy chodzic na wykłady i sluchac nic wiecej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:10 am
Aidanna ~~lena-undesaid~~ PointZer0 Aidanna PointZer0 Aidanna niech alimenty placi jak sie nie przyznaje xd ale ja nie mam zadnych kwiatkow... nie moge znalesc w tym glupim gaia towns... a moj bukiecik dostalam 4laugh heart Aaa... no tak , przypomniało mi się... Ten dokument o adopcji z moim podrobionym podpisem... eee... no wiesz co.... nikt nie kocha biednej sierotki Rodzynka crying Ja tylko nie kocham jak mnie ktoś wrabia w ojcostwo alimentacyjne... nikt ncie nie wrabia!@ zgodziels sie, a teraz tego nie pamietasz!! domokun matka lena sie wkurzyla ninja RUN AWAYYYY!!! pirate rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:11 am
a ide sobie podklejac sciane... pozniej mi powiedzcie co i jak z ojcem... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:12 am
~~lena-undesaid~~ Ita Lockheart no z mojej strony raczej tłoczek XD no to tłoczek xd kurcze ..... XD niema z kim pogadać ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:13 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san PointZer0 BeeWolf_san phe to dopiero poczatek, pewnie po pierwszym roku wam jak i mi odpadnie połowa ludzi. Pewnie tak... Na razie martwię sie o siebie a nie o innych... Na szczęście logika nam odejdzie w tym semestrze na korzysć ekonomii...zawsze jakoś to bardziej ogarniałem... Ekonomia jest banalna wystarczy chodzic na wykłady i sluchac nic wiecej. Ogarnę jeszcze podręcznik i w zasadzie siejej nie boję...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart ~~lena-undesaid~~ Ita Lockheart no z mojej strony raczej tłoczek XD no to tłoczek xd kurcze ..... XD niema z kim pogadać .... a ja? a jaaa?! *zaczyna skakac prz nia z wielka tabliczka z napisem 'LENA'* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|