|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 10:57 am
Aidanna PointZer0 Aidanna PointZer0 Aidanna Point ojcze.... ja go niewidzialam *Krztusi się mlekiem z kartonu* O...Ojcze ? sweatdrop Maaamo... a Zero zapomnial ze ojcem jest crying *mdleje* rofl domokun Zero, ja cie uprzedzalaam! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 10:58 am
~~lena-undesaid~~ Aidanna PointZer0 ~~lena-undesaid~~ witam nowopryzybylych... JA NIENAWIDZE TEGO GAIA TOWNS! domokun Widzisz - ja nie mam tego problemu , po prostu mi nie działa xd Ha! a mi dziala xd eh.. widzisz jakiego ty masz wyrodnego ojca kochanie/ zrob dla mamusi bukieeeecik, co? xd niech alimenty placi jak sie nie przyznaje xd ale ja nie mam zadnych kwiatkow... nie moge znalesc w tym glupim gaia towns... a moj bukiecik dostalam 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 10:58 am
BeeWolf_san Zaprzeczasz faktom ? Doniose na ciebie psorowi Nieznanskiemu !!! Ani mi się waż , ani jednej częsci u dziadygi nie zaliczyłem... Ale już mam zakres materiału i notatki to zaliczę w tym tygodniu co będzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 10:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:00 am
Aidanna niech alimenty placi jak sie nie przyznaje xd ale ja nie mam zadnych kwiatkow... nie moge znalesc w tym glupim gaia towns... a moj bukiecik dostalam 4laugh heart Aaa... no tak , przypomniało mi się... Ten dokument o adopcji z moim podrobionym podpisem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 BeeWolf_san Zaprzeczasz faktom ? Doniose na ciebie psorowi Nieznanskiemu !!! Ani mi się waż , ani jednej częsci u dziadygi nie zaliczyłem... Ale już mam zakres materiału i notatki to zaliczę w tym tygodniu co będzie... Powodzenia rzycze. wtakim razie z donoscicielstwem musze sie wstrzymac :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie kocham, jak ja nie rpzychodze przez luhuhu a potem tyle rzeczy nowych sie pojawia ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:02 am
PointZer0 Aidanna niech alimenty placi jak sie nie przyznaje xd ale ja nie mam zadnych kwiatkow... nie moge znalesc w tym glupim gaia towns... a moj bukiecik dostalam 4laugh heart Aaa... no tak , przypomniało mi się... Ten dokument o adopcji z moim podrobionym podpisem... eee... no wiesz co.... nikt nie kocha biednej sierotki Rodzynka crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:03 am
no z mojej strony raczej tłoczek XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:03 am
Aidanna PointZer0 Aidanna niech alimenty placi jak sie nie przyznaje xd ale ja nie mam zadnych kwiatkow... nie moge znalesc w tym glupim gaia towns... a moj bukiecik dostalam 4laugh heart Aaa... no tak , przypomniało mi się... Ten dokument o adopcji z moim podrobionym podpisem... eee... no wiesz co.... nikt nie kocha biednej sierotki Rodzynka crying Ja tylko nie kocham jak mnie ktoś wrabia w ojcostwo alimentacyjne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:05 am
Ita Lockheart no z mojej strony raczej tłoczek XD no to tłoczek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:06 am
PointZer0 Aidanna PointZer0 Aidanna niech alimenty placi jak sie nie przyznaje xd ale ja nie mam zadnych kwiatkow... nie moge znalesc w tym glupim gaia towns... a moj bukiecik dostalam 4laugh heart Aaa... no tak , przypomniało mi się... Ten dokument o adopcji z moim podrobionym podpisem... eee... no wiesz co.... nikt nie kocha biednej sierotki Rodzynka crying Ja tylko nie kocham jak mnie ktoś wrabia w ojcostwo alimentacyjne... nikt ncie nie wrabia!@ zgodziels sie, a teraz tego nie pamietasz!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:06 am
PointZer0 Aidanna PointZer0 Aidanna niech alimenty placi jak sie nie przyznaje xd ale ja nie mam zadnych kwiatkow... nie moge znalesc w tym glupim gaia towns... a moj bukiecik dostalam 4laugh heart Aaa... no tak , przypomniało mi się... Ten dokument o adopcji z moim podrobionym podpisem... eee... no wiesz co.... nikt nie kocha biednej sierotki Rodzynka crying Ja tylko nie kocham jak mnie ktoś wrabia w ojcostwo alimentacyjne... a to nie ja sie nieprzyznaje do dziecka rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|