|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:51 am
cirilla-chan Omega Sun BeeWolf_san bom w tramwaju flirtował z niesamowicie atrakcyjna młoda damą, ... a wiecej nie powiem bo moja głowa sie potoczy po podłodze. no to fantastycznie.. ummm ninja ja mam raczki tu ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:51 am
mialas racje Twisted, amerykance kupuja kwiatki... za podwojna cene xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:53 am
Omega Sun mialas racje Twisted, amerykance kupuja kwiatki... za podwojna cene xd bo to amerykance na tym mozna jeszcze niezle zarobic mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:53 am
nienawidze tych sklepow. nie moge siebie zobaczyc w nowych ubrankach crying ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:56 am
BeeWolf_san cirilla-chan Omega Sun BeeWolf_san bom w tramwaju flirtował z niesamowicie atrakcyjna młoda damą, ... a wiecej nie powiem bo moja głowa sie potoczy po podłodze. no to fantastycznie.. ummm ninja ja mam raczki tu ... serio? stressed sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:59 am
cirilla-chan BeeWolf_san cirilla-chan Omega Sun BeeWolf_san bom w tramwaju flirtował z niesamowicie atrakcyjna młoda damą, ... a wiecej nie powiem bo moja głowa sie potoczy po podłodze. no to fantastycznie.. ummm ninja ja mam raczki tu ... serio? stressed sweatdrop Co taka zła ? wolała bys by były na twoich posladkach ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 10:00 am
Twisted_Exile ninja znaczy gdzie ninja twisted dobre pytanie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 10:01 am
cirilla-chan Twisted_Exile ninja znaczy gdzie ninja twisted dobre pytanie 3nodding Przy sobie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 10:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 10:04 am
z kąd niektorzy maja takie fajne sygnatorki avkow narysowane ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 10:04 am
Machine Head - [Burn My Eyes #01] Davidian [2:22]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 10:05 am
Ozzwald Machine Head - [Burn My Eyes #01] Davidian [2:22] 03. Clawfinger - Do What I Say [4:25] witay mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 10:06 am
Ita Lockheart z kąd niektorzy maja takie fajne sygnatorki avkow narysowane ? Pewnie ktos im zrobił, tez sie zastanawiam .. hm cirilla pokarz mi posadki a ja ci powiem co w nich ciekawego jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 10:06 am
Ita Lockheart z kąd niektorzy maja takie fajne sygnatorki avkow narysowane ? skąd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|