|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:40 am
Omega Sun cirilla-chan Omega-sama, jak ja cie dawno nie widzialam 4laugh jestes dzisiaj trzecia osoba, ktora mi to mowi wink Ja Ciebie ostatnio widzialam, chyba przed wakacjami sweatdrop hmmm, no tak, to było tak niedawno ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:40 am
BeeWolf_san twisted heloł heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart Hej Bee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:41 am
witam... ktos chce ice gauntleta za 8k?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:41 am
BeeWolf_san bom w tramwaju flirtował z niesamowicie atrakcyjna młoda damą, ... a wiecej nie powiem bo moja głowa sie potoczy po podłodze. OH ... 3nodding xd ... ^_^ cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:42 am
Ozual witam... ktos chce ice gauntleta za 8k? eek JA! znaczy mam płacic? razz a tak to nie xD domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:43 am
cirilla-chan BeeWolf_san Kiart BeeWolf_san twisted heloł heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart WItajj ... COs taki ...no ...Szczesliwy ... question mrgreen blaugh bom w tramwaju flirtował z niesamowicie atrakcyjna młoda damą, ... a wiecej nie powiem bo moja głowa sie potoczy po podłodze. o.o? co... dobra z dwiema masz mnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:43 am
Ozual witam... ktos chce ice gauntleta za 8k? Hejka ... ...Ja nie skorzystam ... blaugh (nie potrzeba mi ...xD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:44 am
BeeWolf_san co... dobra z dwiema masz mnie. no nieważne... twoja głowa jescze na miejscu? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:44 am
cirilla-chan Ozual witam... ktos chce ice gauntleta za 8k? eek JA! znaczy mam płacic? razz a tak to nie xD domokun tak od free bym niedal xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:45 am
BeeWolf_san bom w tramwaju flirtował z niesamowicie atrakcyjna młoda damą, ... a wiecej nie powiem bo moja głowa sie potoczy po podłodze. no to fantastycznie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:45 am
BeeWolf_san co... dobra z dwiema masz mnie. cool widac ze korzystasz z zycia chociaz wzioles od nich numery telefonow xd rofl mrgreen twisted (pytanie retoryczne) mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:46 am
Negai-chan BeeWolf_san twisted heloł heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart Hej Bee blaugh hej malutka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:46 am
OH ... sie zasiedzialem ...
Musze uciekac ...
Wpadne wieczorkiem ... 3nodding
Narka All... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:49 am
Omega Sun BeeWolf_san bom w tramwaju flirtował z niesamowicie atrakcyjna młoda damą, ... a wiecej nie powiem bo moja głowa sie potoczy po podłodze. no to fantastycznie.. ummm ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:50 am
huh odpadalem na dloooga chwile ale mam wymowke (jak zwykle blaugh ) gralem w arkham horror gierka planszowa na podstawie Call of Chtulu coool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|