Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21506 21507 21508 21509 21510 21511 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Twisted_Exile

PostPosted: Fri Dec 09, 2005 9:30 am

Omega Sun
ze slonecznikow nie da sie zrobic bukietu xp i po co ja je kupowalam confused
da sie tylko pojedynczego kwiatuszka zrobic mrgreen to sprzedaj je z zzyskiem teraz jak masz duza ilosc *grzeje sie przy kominku i usypia* twisted
PostPosted: Fri Dec 09, 2005 9:30 am

Heej....
Właśnie przeżyłam najdziwniejszą rzecz na gai, jaka mi się przytrafiła O.o.
Wchodzę na gildię, chcę się z wami przywitać, a tu mi wyskakuje, że nie mogę bo nie jestem zarejestrowana w tej gildii.... Patrzę, a tu zamiast mojego ava jest cudzy i zamiast "Welcome Negai-chan , your Gaia Gold: " wyskakuję mi "Welcome xJapaneseBlossomX , your Gaia Gold: "!!! Nie wiem jakim cudem weszłam na cudze konto.... Wylogowałam się, bo nie wiedziałam co innego mam robić... O.o....

Sumorukanizukai

cirilla-chan

PostPosted: Fri Dec 09, 2005 9:31 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Fri Dec 09, 2005 9:32 am

[ Message temporarily off-line ]

Sumorukanizukai

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Dec 09, 2005 9:33 am

Twisted_Exile
Omega Sun
da sie tylko pojedynczego kwiatuszka zrobic mrgreen to sprzedaj je z zzyskiem teraz jak masz duza ilosc *grzeje sie przy kominku i usypia* twisted

masz racje, moze ktos bedzie taki naiwny (jak ja przed chwila) i sie nabierze ninja Mam ich jeszcze 40 gonk
PostPosted: Fri Dec 09, 2005 9:34 am

Omega Sun
Twisted_Exile
Omega Sun

masz racje, moze ktos bedzie taki naiwny (jak ja przed chwila) i sie nabierze ninja Mam ich jeszcze 40 gonk
teraz amerykance wlaza na gai napewno ktos sie znajdzie wiesz co dawno cie nie widzialam *kieruje na nia zaspany wzrok* mrgreen twisted wink

Twisted_Exile

Kiart

Negai-chan
Heej....
Wchodzę na gildię, chcę się z wami przywitać, a tu mi wyskakuje, że nie mogę bo nie jestem zarejestrowana w tej gildii.... Patrzę, a tu zamiast mojego ava jest cudzy i zamiast "Welcome Negai-chan , your Gaia Gold: " wyskakuję mi "Welcome xJapaneseBlossomX , your Gaia Gold: "!!! Nie wiem jakim cudem weszłam na cudze konto.... Wylogowałam się, bo nie wiedziałam co innego mam robić... O.o....

Ja ja by mial taka sytuacje i gdybym byl hasmski to bym obrobil urzytkownika ze wszystkiego ...

... ale, ze nie jestem lakomy na takie cos i bym postapil tak jak ty ... wink

Witam wszystkich przybylych ...;]

twisted

heloł heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart

BeeWolf_san

cirilla-chan

PostPosted: Fri Dec 09, 2005 9:35 am

Omega Sun
Twisted_Exile
Omega Sun

Omega-sama, jak ja cie dawno nie widzialam 4laugh
PostPosted: Fri Dec 09, 2005 9:35 am

Negai-chan
Heej....

tak sie czasem robi jak ktos sie nie wyloguje. Dobrze zrobilas, bo jakbys to wykorzystala i np ukradla mu itemki to mogliby Cie zbanowac.

Omega Sun
Captain

Twisted_Exile

PostPosted: Fri Dec 09, 2005 9:36 am

BeeWolf_san
twisted

heloł heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart
eek witam generala eek twisted
PostPosted: Fri Dec 09, 2005 9:37 am

BeeWolf_san
twisted

WItajj ...

COs taki ...no ...Szczesliwy ... question mrgreen blaugh

Kiart

BeeWolf_san

PostPosted: Fri Dec 09, 2005 9:38 am

Kiart
BeeWolf_san
twisted

WItajj ...

bom w tramwaju flirtował z niesamowicie atrakcyjna młoda damą, ... a wiecej nie powiem bo moja głowa sie potoczy po podłodze.
PostPosted: Fri Dec 09, 2005 9:39 am

cirilla-chan

Omega-sama, jak ja cie dawno nie widzialam 4laugh

jestes dzisiaj trzecia osoba, ktora mi to mowi wink

Ja Ciebie ostatnio widzialam, chyba przed wakacjami sweatdrop

Omega Sun
Captain

cirilla-chan

PostPosted: Fri Dec 09, 2005 9:39 am

BeeWolf_san
Kiart
BeeWolf_san
twisted

WItajj ...

bom w tramwaju flirtował z niesamowicie atrakcyjna młoda damą, ... a wiecej nie powiem bo moja głowa sie potoczy po podłodze.

o.o?
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21506 21507 21508 21509 21510 21511 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games