|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:30 am
Omega Sun ze slonecznikow nie da sie zrobic bukietu xp i po co ja je kupowalam confused da sie tylko pojedynczego kwiatuszka zrobic mrgreen to sprzedaj je z zzyskiem teraz jak masz duza ilosc *grzeje sie przy kominku i usypia* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:30 am
Heej.... Właśnie przeżyłam najdziwniejszą rzecz na gai, jaka mi się przytrafiła O.o. Wchodzę na gildię, chcę się z wami przywitać, a tu mi wyskakuje, że nie mogę bo nie jestem zarejestrowana w tej gildii.... Patrzę, a tu zamiast mojego ava jest cudzy i zamiast "Welcome Negai-chan , your Gaia Gold: " wyskakuję mi "Welcome xJapaneseBlossomX , your Gaia Gold: "!!! Nie wiem jakim cudem weszłam na cudze konto.... Wylogowałam się, bo nie wiedziałam co innego mam robić... O.o....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:33 am
Twisted_Exile Omega Sun ze slonecznikow nie da sie zrobic bukietu xp i po co ja je kupowalam confused da sie tylko pojedynczego kwiatuszka zrobic mrgreen to sprzedaj je z zzyskiem teraz jak masz duza ilosc *grzeje sie przy kominku i usypia* twisted masz racje, moze ktos bedzie taki naiwny (jak ja przed chwila) i sie nabierze ninja Mam ich jeszcze 40 gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:34 am
Omega Sun Twisted_Exile Omega Sun ze slonecznikow nie da sie zrobic bukietu xp i po co ja je kupowalam confused da sie tylko pojedynczego kwiatuszka zrobic mrgreen to sprzedaj je z zzyskiem teraz jak masz duza ilosc *grzeje sie przy kominku i usypia* twisted masz racje, moze ktos bedzie taki naiwny (jak ja przed chwila) i sie nabierze ninja Mam ich jeszcze 40 gonk teraz amerykance wlaza na gai napewno ktos sie znajdzie wiesz co dawno cie nie widzialam *kieruje na nia zaspany wzrok* mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Negai-chan Heej.... Właśnie przeżyłam najdziwniejszą rzecz na gai, jaka mi się przytrafiła O.o. Wchodzę na gildię, chcę się z wami przywitać, a tu mi wyskakuje, że nie mogę bo nie jestem zarejestrowana w tej gildii.... Patrzę, a tu zamiast mojego ava jest cudzy i zamiast "Welcome Negai-chan , your Gaia Gold: " wyskakuję mi "Welcome xJapaneseBlossomX , your Gaia Gold: "!!! Nie wiem jakim cudem weszłam na cudze konto.... Wylogowałam się, bo nie wiedziałam co innego mam robić... O.o.... Ja ja by mial taka sytuacje i gdybym byl hasmski to bym obrobil urzytkownika ze wszystkiego ... ... ale, ze nie jestem lakomy na takie cos i bym postapil tak jak ty ... wink Witam wszystkich przybylych ...;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
twisted
heloł heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:35 am
Omega Sun Twisted_Exile Omega Sun ze slonecznikow nie da sie zrobic bukietu xp i po co ja je kupowalam confused da sie tylko pojedynczego kwiatuszka zrobic mrgreen to sprzedaj je z zzyskiem teraz jak masz duza ilosc *grzeje sie przy kominku i usypia* twisted masz racje, moze ktos bedzie taki naiwny (jak ja przed chwila) i sie nabierze ninja Mam ich jeszcze 40 gonk Omega-sama, jak ja cie dawno nie widzialam 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:35 am
Negai-chan Heej.... Właśnie przeżyłam najdziwniejszą rzecz na gai, jaka mi się przytrafiła O.o. Wchodzę na gildię, chcę się z wami przywitać, a tu mi wyskakuje, że nie mogę bo nie jestem zarejestrowana w tej gildii.... Patrzę, a tu zamiast mojego ava jest cudzy i zamiast "Welcome Negai-chan , your Gaia Gold: " wyskakuję mi "Welcome xJapaneseBlossomX , your Gaia Gold: "!!! Nie wiem jakim cudem weszłam na cudze konto.... Wylogowałam się, bo nie wiedziałam co innego mam robić... O.o.... tak sie czasem robi jak ktos sie nie wyloguje. Dobrze zrobilas, bo jakbys to wykorzystala i np ukradla mu itemki to mogliby Cie zbanowac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:36 am
BeeWolf_san twisted heloł heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart eek witam generala eek twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:37 am
BeeWolf_san twisted heloł heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart WItajj ... COs taki ...no ...Szczesliwy ... question mrgreen blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:38 am
Kiart BeeWolf_san twisted heloł heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart WItajj ... COs taki ...no ...Szczesliwy ... question mrgreen blaugh bom w tramwaju flirtował z niesamowicie atrakcyjna młoda damą, ... a wiecej nie powiem bo moja głowa sie potoczy po podłodze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:39 am
cirilla-chan Omega-sama, jak ja cie dawno nie widzialam 4laugh jestes dzisiaj trzecia osoba, ktora mi to mowi wink Ja Ciebie ostatnio widzialam, chyba przed wakacjami sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:39 am
BeeWolf_san Kiart BeeWolf_san twisted heloł heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart WItajj ... COs taki ...no ...Szczesliwy ... question mrgreen blaugh bom w tramwaju flirtował z niesamowicie atrakcyjna młoda damą, ... a wiecej nie powiem bo moja głowa sie potoczy po podłodze. o.o?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|