|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 7:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 7:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 7:22 am
O 18 ide na 18-stke siostry domokun i szczerze to mi sie nie chce xd ,ale to wkoncu 18-stka ,więc może być ciekawie.A tak to dzisiaj nic chyba ciekawego się nie wydarzyło oprócz tego ze kompletnie spieprzyłam spr. z gegry ... _ _'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 7:25 am
YumiTao opcy YumiTao powiedzmy mniej niż więcej od tych twoich Self'�w Elf�w ... a tak z czystej ciekawosci po czym sie stwierdza czy zespol jest bardziej komercyjny? po przynoszącym dochodzie zespołu ... co i tak nie zmienia faktu ,że Slefy sa dupiate.I trąbka.widze ze sie zmiji argumenty skonczyly...... *lurkujem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 7:25 am
...A ja wlasnie wychodze na urodziny do kumpla.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 7:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 7:26 am
YumiTao O 18 ide na 18-stke siostry domokun i szczerze to mi sie nie chce xd ,ale to wkoncu 18-stka ,więc może być ciekawie.A tak to dzisiaj nic chyba ciekawego się nie wydarzyło oprócz tego ze kompletnie spieprzyłam spr. z gegry ... _ _' u mnie 18 zaczynaja sie w styczniu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 7:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 7:33 am
opcy YumiTao opcy YumiTao powiedzmy mniej niż więcej od tych twoich Self'�w Elf�w ... a tak z czystej ciekawosci po czym sie stwierdza czy zespol jest bardziej komercyjny? po przynoszącym dochodzie zespołu ... co i tak nie zmienia faktu ,że Slefy sa dupiate.I trąbka.widze ze sie zmiji argumenty skonczyly...... *lurkujem* *depcze mu bynajmniej przystojny ogon !*
Uważam tylko ,że nie jest to jakas rewelacja muzyczna i nie wiem czym sie tak podniecasz.Troche kojazy mi się ten zespół z Good Charlotte ,ale to tylko troche.
Oi Flamaster wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 7:34 am
*wchodzi na gildie przeciagaja sie i slucha trzaskajacych przy tym kosci*
my god
starzeje sie...
hej wszystkim rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 7:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 7:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 7:39 am
YumiTao [fcolor=gr
[size=9]*depcze mu bynajmniej przystojny ogon !*
Uważam tylko ,że nie jest to jakas rewelacja muzyczna i nie wiem czym sie tak podniecasz.Troche kojazy mi się ten zespół z Good Charlotte ,ale to tylko troche.
Oi Flamaster wink heart co jak co ale z tymi smieciami to nie sweatdrop (mam na mysli s**t szarlotte) Self ma bardzo ladnie rozwinieta sekcje rytmiczna w niektorych piosenkach 3nodding cholera nawet nie dadza czlowiekowi pospac......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 7:40 am
YumiTao Ita Lockheart u mnie 18 zaczynaja sie w styczniu XD to juz od dzisiaj musisz cwiczyc głowe ,styczeń juz niedługo ... XD
a tak wogco u Ciebie ?a nic takiego ciekawego XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 7:42 am
Baliaur YumiTao [fcolor=gr
[size=9]*depcze mu bynajmniej przystojny ogon !*
Oi Flamaster wink heart [solor=gray] co jak co ale z tymi smieciami to nie sweatdrop Self ma bardzo ladnie rozwinieta sekcje rytmiczna w niektorych piosenkach 3nodding cholera nawet nie dadza czlowiekowi pospac...... nie wiem why ,ale własnie z tymi smieciami mi sie kojazy XD.Maybe ma 'bardzo ladnie rozwinieta sekcje rytmiczna' .... ja sie przeciez nie znam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|