|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:56 am
Twisted_Exile Kagenoyami Twisted_Exile dzindybry mrgreen twisted a Ty, jak zawsze z ladna sygnaturka biggrin ^^ no oczywiscie widziales mnie kiedys z brzydka wink a Ty co tu robisz o tej porze co pirate rofl rofl rofl rofl mrgreen wink twisted poluje na kaszaloty i skrobie marchewke..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:57 am
Kagenoyami Ozual mmh jak zwykle pierwszy, cos mi sie zdaje ze rufus ma taka sama koszule i spodnie co ja sweatdrop a moze to Ty masz 'takie same' ciuchy jak on? stare ta chyba zdejmij ten cylinder bo ci cisnie na mozg.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:57 am
Kagenoyami Twisted_Exile Kagenoyami Twisted_Exile dzindybry mrgreen twisted a Ty, jak zawsze z ladna sygnaturka biggrin ^^ no oczywiscie widziales mnie kiedys z brzydka wink a Ty co tu robisz o tej porze co pirate rofl rofl rofl rofl mrgreen wink twisted poluje na kaszaloty i skrobie marchewke.. i jak Ci idzie? mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:58 am
Twisted_Exile Kagenoyami Twisted_Exile Kagenoyami Twisted_Exile dzindybry mrgreen twisted a Ty, jak zawsze z ladna sygnaturka biggrin ^^ no oczywiscie widziales mnie kiedys z brzydka wink a Ty co tu robisz o tej porze co pirate rofl rofl rofl rofl mrgreen wink twisted poluje na kaszaloty i skrobie marchewke.. i jak Ci idzie? mrgreen twisted a swietnie, tylko baklazany mnie wnerwiaja.. takie fioletowe, takie, o!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:59 am
*puff* Avsko... Kage- wygladasz jak Adwokat ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 1:00 am
Delein *puff* Avsko... Kage- wygladasz jak Adwokat ninja bo ma ciuchy takie jak adwokat stare np cylinder....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 1:00 am
Delein *puff* Avsko... Kage- wygladasz jak Adwokat ninja witay w ten zasniezony zimny dzien mrgreen Kage: xp baklazany sa bleeeeee xp wyrzuc je najlepiej mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 1:01 am
Ozual Delein *puff* Avsko... Kage- wygladasz jak Adwokat ninja bo ma ciuchy takie jak adwokat stare np cylinder.... Nieeee....serio? Dzieki, ze mi powiedziales, ze ma cylinder, bo nie zauwazylam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 1:02 am
Delein *puff* Avsko... Kage- wygladasz jak Adwokat ninja A wiesz, ze nie zauwazylem? Zreszta, nie bardzo mnie to obchodzi. Podoba mi sie taki elegancki, zimowy stajl i finito. A tak, poza tym, to witaj samico... baklazana?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 1:03 am
Kagenoyami Delein *puff* Avsko... Kage- wygladasz jak Adwokat ninja A wiesz, ze nie zauwazylem? Zreszta, nie bardzo mnie to obchodzi. Podoba mi sie taki elegancki, zimowy stajl i finito. A tak, poza tym, to witaj samico... baklazana? no mi to niewyglada elegancko....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 1:03 am
Kagenoyami Delein *puff* Avsko... Kage- wygladasz jak Adwokat ninja A wiesz, ze nie zauwazylem? Zreszta, nie bardzo mnie to obchodzi. Podoba mi sie taki elegancki, zimowy stajl i finito. A tak, poza tym, to witaj samico... baklazana? Nie, dzieki...nie lubie baklazanow...ale jakbys mial gruszke, to chetnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 1:04 am
Ozual Kagenoyami Delein *puff* Avsko... Kage- wygladasz jak Adwokat ninja A wiesz, ze nie zauwazylem? Zreszta, nie bardzo mnie to obchodzi. Podoba mi sie taki elegancki, zimowy stajl i finito. A tak, poza tym, to witaj samico... baklazana? no mi to niewyglada elegancko.... eek a co wedglu Cibie wygalda elegancko jesli nie to eek twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Kagenoyami Delein *puff* Avsko... Kage- wygladasz jak Adwokat ninja A wiesz, ze nie zauwazylem? Zreszta, nie bardzo mnie to obchodzi. Podoba mi sie taki elegancki, zimowy stajl i finito. A tak, poza tym, to witaj samico... baklazana? no mi to niewyglada elegancko.... Ach, gdzie tam plaszcz i cylinder eleganckie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Kagenoyami Delein *puff* Avsko... Kage- wygladasz jak Adwokat ninja A wiesz, ze nie zauwazylem? Zreszta, nie bardzo mnie to obchodzi. Podoba mi sie taki elegancki, zimowy stajl i finito. A tak, poza tym, to witaj samico... baklazana? Nie, dzieki...nie lubie baklazanow...ale jakbys mial gruszke, to chetnie. *maluje baklazana na zolto*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 1:05 am
Kagenoyami Delein Kagenoyami Delein *puff* Avsko... Kage- wygladasz jak Adwokat ninja A wiesz, ze nie zauwazylem? Zreszta, nie bardzo mnie to obchodzi. Podoba mi sie taki elegancki, zimowy stajl i finito. A tak, poza tym, to witaj samico... baklazana? Nie, dzieki...nie lubie baklazanow...ale jakbys mial gruszke, to chetnie. *maluje baklazana na zolto* Pomaluj n azielono troche, bo takie sa lepsiejsze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|