|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 12:00 am
MarianKanapowiec degenerat taaaa... powiedz to mojej malzonce ktora co niedziela daje na tace 20 zl a mnie szlak trafia bo czuje ze na ksiedza zarabiam stare nie zazdroszczę... kościół to najlepiej działająca korporacja na świecie... zwolniona z podatków nawet... ale chyba najbardziej wkurwiające jest, że żeruje na naiwności ludzi, którzy w swej wierze [a należy zaznaczyć, że nie mam nic przeciw wierze] zapominają, że bóg przemawia do każdego po równo i jest wszędzie... ale co dziwnego skoro dba o to by wierni wiedzieli jak najmniej 1. kosciol nie jest zwolniony z podatkow - placi normalnie - tyle ze pieniadze na tace to darowizna (nieopodatkowane), nikt cie nie zmusza, zebys dawal jak idziesz na msze. 2. nie zeruje na naiwnosci, wszystko jest klarownie tlumaczone, a ksiegi rachunkowe - dostepne dla wszystkich. 3. "bóg (...) ale co dziwnego skoro dba o to by wierni wiedzieli jak najmniej" - a o co tu chodzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 2:38 pm
Kurcze stare Niemoge znalez odpowiedniego topika dla siebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 1:24 pm
Ja tez ale siedze i sie nie odzywam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 1:26 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 3:00 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 4:29 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 5:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 11:34 am
PointZer0 endo21 PointZer0 endo21 Kurcze stare Niemoge znalez odpowiedniego topika dla siebie No to zaproponuj coś nowego i spytaj mod�w o pozwolenie do kurwy nędzy zamiast ględzić że nie masz topicu dla siebie. Co sie spinasz frajerze... Nieklinij bez powodu... ninja Pow�d to kurwa narzekanie - po huja wafla płaczesz że nigdzie nie znajdujesz sobie topicu? Jak nie znajdujesz to kurwa twoja wina , ogarnij się albo jak nic nie widzisz możliwego do zrobienia to spierdalaj. Yyyy a może jakoś tak milej przywitać? --'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 11:38 am
Sfreak PointZer0 endo21 PointZer0 endo21 Kurcze stare Niemoge znalez odpowiedniego topika dla siebie No to zaproponuj coś nowego i spytaj mod�w o pozwolenie do kurwy nędzy zamiast ględzić że nie masz topicu dla siebie. Co sie spinasz frajerze... Nieklinij bez powodu... ninja Pow�d to kurwa narzekanie - po huja wafla płaczesz że nigdzie nie znajdujesz sobie topicu? Jak nie znajdujesz to kurwa twoja wina , ogarnij się albo jak nic nie widzisz możliwego do zrobienia to spierdalaj. Yyyy a może jakoś tak milej przywitać? --'mile przywitanie to mozna na HP dostac...... (pod warunkiem ze sie nie ma kaprawej osobosci) a tu jest MELINA!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 11:39 am
Sfreak PointZer0 endo21 PointZer0 endo21 Kurcze stare Niemoge znalez odpowiedniego topika dla siebie No to zaproponuj coś nowego i spytaj mod�w o pozwolenie do kurwy nędzy zamiast ględzić że nie masz topicu dla siebie. Co sie spinasz frajerze... Nieklinij bez powodu... ninja Pow�d to kurwa narzekanie - po huja wafla płaczesz że nigdzie nie znajdujesz sobie topicu? Jak nie znajdujesz to kurwa twoja wina , ogarnij się albo jak nic nie widzisz możliwego do zrobienia to spierdalaj. Yyyy a może jakoś tak milej przywitać? --'Może zły dzień miał? Ostrzezenie dostać powinien ;|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 11:41 am
Prinee Sfreak Yyyy a może jakoś tak milej przywitać? --' Może zły dzień miał? Ostrzezenie dostać powinien ;| kto niby?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 12:04 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 12:16 pm
opcy Sfreak PointZer0 endo21 PointZer0 endo21 Kurcze stare Niemoge znalez odpowiedniego topika dla siebie No to zaproponuj coś nowego i spytaj mod�w o pozwolenie do kurwy nędzy zamiast ględzić że nie masz topicu dla siebie. Co sie spinasz frajerze... Nieklinij bez powodu... ninja Pow�d to kurwa narzekanie - po huja wafla płaczesz że nigdzie nie znajdujesz sobie topicu? Jak nie znajdujesz to kurwa twoja wina , ogarnij się albo jak nic nie widzisz możliwego do zrobienia to spierdalaj. Yyyy a może jakoś tak milej przywitać? --'mile przywitanie to mozna na HP dostac...... (pod warunkiem ze sie nie ma kaprawej osobosci) a tu jest MELINA!  mimo wszystko, nie podoba mi się jak kolega odzywa się do szanowanych gildiowiczów... zjebaniec jakiś, i tyle, kurwa napisałem dla niego haiku w melinie się bujają szaleńcy popaprańcy i popierdoleńcy Endo, Endo, POWYPIERDALAJ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 1:35 pm
MarianKanapowiec opcy Sfreak PointZer0 endo21 Co sie spinasz frajerze... Nieklinij bez powodu... ninja Pow�d to kurwa narzekanie - po huja wafla płaczesz że nigdzie nie znajdujesz sobie topicu? Jak nie znajdujesz to kurwa twoja wina , ogarnij się albo jak nic nie widzisz możliwego do zrobienia to spierdalaj. Yyyy a może jakoś tak milej przywitać? --'mile przywitanie to mozna na HP dostac...... (pod warunkiem ze sie nie ma kaprawej osobosci) a tu jest MELINA!  mimo wszystko, nie podoba mi się jak kolega odzywa się do szanowanych gildiowiczów... zjebaniec jakiś, i tyle, kurwa napisałem dla niego haiku w melinie się bujają szaleńcy popaprańcy i popierdoleńcy Endo, Endo, POWYPIERDALAJ i ciut do rymu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|