|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 9:58 am
opcy BeeWolf_san opcy Falcone chaos jest dobry ........... w koncu wszytko sie zaczeło od "chaosu" na poczatku byl chaos.......... ktory sie potem konsekwentnie rozwijal............ Ja tu widze niezły burdel, ... burdel siostry to wy macie w tym swoim archeo. bo w dupach sie poprzewracalo mrgreen Znaleźłysmy kojeny obuz Dekadentek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 9:59 am
a ja sobie ide bo mi sie tak podoba xd bye bye u all
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 10:21 am
BeeWolf_san opcy BeeWolf_san opcy Falcone chaos jest dobry ........... w koncu wszytko sie zaczeło od "chaosu" na poczatku byl chaos.......... ktory sie potem konsekwentnie rozwijal............ Ja tu widze niezły burdel, ... burdel siostry to wy macie w tym swoim archeo. bo w dupach sie poprzewracalo mrgreen Znaleźłysmy kojeny obuz Dekadentek. Wiem! Wiem! sfiksowalyście boście chłopa dawno nie mialy! Chłopa wam trzeba!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 12:39 pm
Ano trzeba samca, ale jakos zadne nioe chce przyjsc... Gdzie gen. Kiray ? czegos nie dokonczylismy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:09 pm
scream jakto nikogo a ja to co ? scream twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:10 pm
ja tu tylko lurkuje ... ninja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:20 pm
Mam zadanie bojowe mam oficjalnie pozdrowic wszytkich na R.P. od generala Revcata ktory aktualnie jest w podrozy whee heart whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:22 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:24 pm
YumiTao ja tu tylko lurkuje ... ninja mrgreen hiehiehie ale ja szukam facetow zeby ktoremus wpierdolic ^^ no dobra Bali sie dobija do kompa spadam ^^ jak Kiray wroci niech sie na gg odezwie mam biznes do niego ^^ [slini sie] Yumi ten sig jest zajebisty, nie zmieniaj go !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:26 pm
YumiTao Twisted_Exile Mam zadanie bojowe mam oficjalnie pozdrowic wszytkich na R.P. od generala Revcata ktory aktualnie jest w podrozy whee heart whee twisted w podr�zy do wawy ... mrgreen ty tez go pozdr�w 3nodding eek ale on nie jedzie do warszawy eek juz pozdrawiam go whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:26 pm
Julka YumiTao ja tu tylko lurkuje ... ninja mrgreen hiehiehie ale ja szukam facetow zeby ktoremus wpierdolic ^^ no dobra Bali sie dobija do kompa spadam ^^ jak Kiray wroci niech sie na gg odezwie mam biznes do niego ^^ [slini sie] Yumi ten sig jest zajebisty, nie zmieniaj go !! biedny Kiray .... mrgreen nie zmienie przynajmiej narazie ... za to ty cos zr ta owca bo ona wognie wibruje 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:28 pm
Twisted_Exile YumiTao Twisted_Exile Mam zadanie bojowe mam oficjalnie pozdrowic wszytkich na R.P. od generala Revcata ktory aktualnie jest w podrozy whee heart whee twisted w podr�zy do wawy ... mrgreen ty tez go pozdr�w 3nodding eek ale on nie jedzie do warszawy eek juz pozdrawiam go whee heart whee O.o to gdzie ten Kocur jedzie ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:39 pm
YumiTao Twisted_Exile YumiTao Twisted_Exile Mam zadanie bojowe mam oficjalnie pozdrowic wszytkich na R.P. od generala Revcata ktory aktualnie jest w podrozy whee heart whee twisted w podr�zy do wawy ... mrgreen ty tez go pozdr�w 3nodding eek ale on nie jedzie do warszawy eek juz pozdrawiam go whee heart whee O.o to gdzie ten Kocur jedzie ? mrgreen a skad wiesz ze ja to wiem ? masz pozdrowienia od kocura whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|