|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:36 pm
Mi bez ciebie tez sad *przytula sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:38 pm
bay bay Delein Adwokat to niemozecie sie spotkac a nie mi tu sie gździc i tesknic ?? Kurde ... zły i zazdrozsny wychodzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:38 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:39 pm
BeeWolf_san bay bay Delein Adwokat to niemozecie sie spotkac a nie mi tu sie gździc i tesknic ?? Kurde ... zły i zazdrozsny wychodzi. Wiesz, teraz nie mozemy. I nie nerwuj sie...zlosc pieknosci szkodzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 2:00 pm
ok ja znikam dalej popracowac xP a jutro rano do zebologa jade gonk dobranoc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 2:03 pm
Miss_Karina ok ja znikam dalej popracowac xP a jutro rano do zebologa jade gonk dobranoc... Trzymaj sie tam u zebologa :3 Papa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 2:05 pm
Miss_Karina Delein Miss_Karina lol.... O_o juz sie boje jak co bedzie jak zbiora sie starzy znajomi starych... O_O schowam to dvd do szafy i zamkne na klucz, a sam klucz schowam, albo zjem xP XD No mowie ci, lepiej tak zrob, bo pokazywanie takich materialow nalezy do ulubionych rozrywek rodzicow. Avsko Bee :3 eh ok tak zrobie ;D Sayo- sorry xP nie chcialo mi sie wciskac Shifta xP a co ty teraz tak sie "czepiasz" byk razz DVD jest zwrotem angielskim... gasze swiatla dobranoc byby [baIbaI]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 2:51 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 2:55 pm
...Chyba ni-sru. ...No to ide spac. ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:12 am
mmh jak zwykle pierwszy, cos mi sie zdaje ze rufus ma taka sama koszule i spodnie co ja sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:49 am
Ozual mmh jak zwykle pierwszy, cos mi sie zdaje ze rufus ma taka sama koszule i spodnie co ja sweatdrop a moze to Ty masz 'takie same' ciuchy jak on? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:50 am
dzindybry mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:53 am
Twisted_Exile dzindybry mrgreen twisted a Ty, jak zawsze z ladna sygnaturka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:54 am
Kagenoyami Twisted_Exile dzindybry mrgreen twisted a Ty, jak zawsze z ladna sygnaturka biggrin ^^ no oczywiscie widziales mnie kiedys z brzydka wink a Ty co tu robisz o tej porze co pirate rofl rofl rofl rofl mrgreen wink twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|