|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:15 pm
Kiray wiecie co ten ragnarok to nawet fajny jest... 4laugh 4laugh 4laugh misiek*spada z sufitu prosto na jego plecy* witay nawet nie wiesz jak tesknilam 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh rofl mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:15 pm
Delein Kiray ja tylko prawde mowie mrgreen nom...zaraz sobie pojde poexpic moim archerem O archer dobry...ja mam hunterke...znaczy od wakacji nie gralam ^^" jaw RO nigdy nie gralam, tylkow Lineage gralam ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:17 pm
Miss_Karina siemasz szkraby ;3 hej Del ^^ jak tam wieczorek mija? ;D AVsko Karina ^^ A mi bardzo przjemnie mija, slucham CArrantuohilla, slono mi w ustach, bom sie popcornem obzarla jak ogladalam "Wojne Swiatow"... A co u ciebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:18 pm
Hamstwo i cholota mowie wam scream zamkneli nam piekarnie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:18 pm
Delein Kiray ja tylko prawde mowie mrgreen nom...zaraz sobie pojde poexpic moim archerem O archer dobry...ja mam hunterke...znaczy od wakacji nie gralam ^^ " ja narazie raz zagralem i zobaczymy jak to bedzie dalej...ale poczatek gut
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:19 pm
ninja sig za duzy mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:20 pm
Sayokun Hamstwo i cholota mowie wam scream zamkneli nam piekarnie gonk Sayus? O.o wasza piekarnie?! O_O a to (c)hamstwo.... evil kurde zapomnialam jak to sie pisalo xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:20 pm
Twisted_Exile Kiray wiecie co ten ragnarok to nawet fajny jest... 4laugh 4laugh 4laugh misiek*spada z sufitu prosto na jego plecy* witay nawet nie wiesz jak tesknilam 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh rofl mrgreen twisted heart witay:] a wiecie co jest jutro?...losowanie grup na MS rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:21 pm
Sayokun Hamstwo i cholota mowie wam scream zamkneli nam piekarnie gonk No i nie bedzie swierzych buleczek... Chuamstfo... Kiray- nu to powodzenia zycze...expij na GReatest Generalach od Payon dwie mapki na wschod i jedna na poludnie...ale to jak juz bedziez mial lepsiejszy level...one same sie nie ruszaja, ale tam biegaja takie wnerwiajace plomyczki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:22 pm
Kiray Twisted_Exile Kiray wiecie co ten ragnarok to nawet fajny jest... 4laugh 4laugh 4laugh misiek*spada z sufitu prosto na jego plecy* witay nawet nie wiesz jak tesknilam 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh rofl mrgreen twisted heart witay:] a wiecie co jest jutro?...losowanie grup na MS rofl O rany, o ktorej?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:23 pm
Kiray Twisted_Exile Kiray wiecie co ten ragnarok to nawet fajny jest... 4laugh 4laugh 4laugh misiek*spada z sufitu prosto na jego plecy* witay nawet nie wiesz jak tesknilam 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh rofl mrgreen twisted heart witay:] a wiecie co jest jutro?...losowanie grup na MS rofl ale i tak nie obejrzymy bo zadan telewizja nie wykupila praw do transmisji rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile ninja sig za duzy mrgreen twisted ninja arrow Report this user
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Miss_Karina siemasz szkraby ;3 hej Del ^^ jak tam wieczorek mija? ;D AVsko Karina ^^ A mi bardzo przjemnie mija, slucham CArrantuohilla, slono mi w ustach, bom sie popcornem obzarla jak ogladalam "Wojne Swiatow"... A co u ciebie? j atam ogladalam Zagubionych poki starzy mnie nie zawolali na dol i wiesz co zobaczylam _^_ okazalo sie ze skopiowali sobie na DVD film z kasety, a ten film... opowiadal o poczatkach mojego dziecinstwa!! _^_ tarzalam sie ze smiechu jak ogladalam sama siebie w wieku 2-3 latek xDDD i wiem ze nikomu spoza mojej rodziny nie pokaze _^_ co za obciach bylby _^_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:24 pm
Sayokun Hamstwo i cholota mowie wam scream zamkneli nam piekarnie gonk zglos to zwiazkom zjadaczy chleba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|